Ευρώπη Ασφαλιστική: Δημιούργησε app για πελάτες και διαμεσολαβητές

10 Φεβρουαρίου 2017

sc1024x768Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δημιούργησε μία καινοτόμο εφαρμογή (app) για κινητές συσκευές με διττή λειτουργία -  για πελάτες και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στους οποίους παρέχει ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης και ενημέρωσης.

app oneΑξιοποιώντας τα τελευταία UX/UI trends, η εφαρμογή παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε κατηγορίες όπως κλήση για οδική βοήθεια, δήλωση ατυχήματος, και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης.

Το app αποτελεί πολύτιμο εργαλείο και για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, καθώς μέσω αυτού διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα το πελατολόγιό τους, με το να εκδίδουν προσφορά, αίτηση και συμβόλαιο που αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον πελάτη.

Η εφαρμογή (που δημιούργησε η M-Stat Mobile Solutions) προσφέρει πληροφόρηση για συμβόλαια, αποζημιώσεις και οφειλές πελατών και τέλος οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν σημαντικές ενημερώσεις μέσω push notifications.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Διαμεσολαβητές τριών ταχυτήτων δημιούργησε ο ΕΦΚΑ

Ο ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης) είναι πλέον μια πραγματικότητα. Για την οποία  γίνονται και θα γίνουν προσπάθειες να ανατραπεί,...

Close