Ευρώπη Ασφαλιστική: Νέο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας "Me & My Family"

26 Νοεμβρίου 2018

Έτοιμη να εισέλθει δυναμικά στις ασφαλίσεις Υγείας με το νέο ολοκληρωμένο Πρόγραμμα «Me & My Family», είναι η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, την αξιοπιστία της, καθώς και τον υψηλό δείκτη φερεγγυότητας 183,6% (βάσει των κανόνων της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής και της Τράπεζας της Ελλάδος), η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διαθέτει και επίσημα από την 1η Δεκεμβρίου το «Me & My Family», ένα προϊόν απόλυτα ανταγωνιστικό, που εξασφαλίζει παροχές υψηλού επιπέδου, με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον ασφαλισμένο. Ειδικότερα, καλύπτει μια οικογένεια με ασφαλισμένους και τους δύο γονείς από 30€/μήνα ανά μέλος, παρέχοντας δωρεάν την ασφαλιστική κάλυψη για δύο παιδιά έως 14 ετών.

Το «Me & My Family», είναι ένα πρόγραμμα κλειστού δικτύου, που σχεδιάσθηκε μετά από μεγάλη έρευνα αγοράς ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη της οικογένειας. Απευθύνεται στο μέσο Έλληνα και καλύπτει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης μέσω της συνεργασίας με συμβεβλημένα νοσοκομεία στην Αθήνα την Ευρωκλινική Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων, το Mediterraneo, το Ερρίκος Ντυνάν & το Ιατρόπολις για συγκεκριμένες υπηρεσίες υγείας ενηλίκων και παίδων και στη Θεσσαλονίκη: τη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Το νέο προϊόν Υγείας της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διατίθεται στην αγορά από το δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας, καθώς και DIRECT, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, αλλά και χωρίς να δημιουργεί συνθήκες ανταγωνισμού με τα παραδοσιακά δίκτυα, αφού τα ασφάλιστρα είναι ενιαία.

«Στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Διαμορφώνουμε σχέσεις ζωής με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την ασφαλιστική τους κάλυψη και θέλουμε να νιώθουν την αξιοπιστία και τη συνέπεια με την οποία ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας απέναντί τους» δήλωσε η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Interamerican: Το "κλειδί" για το ψηφιακό μέλλον της Υγείας στην ασφάλιση

Η ψηφιακή Υγεία, από την πρόληψη και τις πρωτοβάθμιες υπηρεσίες, τον τρόπο ζωής και τον τακτικό έλεγχο μέχρι τις νοσηλευτικές...

Close