Ο Θεόδωρος Τσαγκουρνός στο δυναμικό της Ευρώπη Ασφαλιστική

10 Οκτωβρίου 2018

Στον τομέα της Εκπαίδευσης του Δικτύου Πωλήσεων επενδύει η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, έχοντας εντάξει πρόσφατα στο δυναμικό της ένα αξιόλογο και έμπειρο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς τον κ. Θεόδωρο Τσαγκουρνό, Διευθυντή Εκπαίδευσης, Υποστήριξης & Ανάπτυξης Δικτύου Πωλήσεων.

Ο κ. Θ. Τσαγκουρνός διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο σε ανάλογες θέσεις, κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, πιστοποίηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών επάνω σε θέματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών, ΜΒΑ Total Quality Management από το University of Leicester και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα του ΕΙΑΣ.

Πρόσφατα η εταιρεία εγκαινίασε το Νέο της Εκπαιδευτικό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις των Κεντρικών της Γραφείων, όπου έχει ξεκινήσει μια σειρά Εκπαιδευτικών Συναντήσεων, ενημερώνοντας το Δίκτυό της για τα ανταγωνιστικά προϊόντα όλων των κλάδων που δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται η εταιρία. Στόχος της εταιρείας η εκπόνηση ενός πλήρους Εκπαιδευτικού Προγράμματος προσαρμοσμένο στις επίκαιρες ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική δήλωσε: «Επενδύουμε στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με ποιοτικά χαρακτηριστικά στοχεύοντας στην ανάπτυξη αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρείας μας. Παράλληλα, στην ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική πιστεύουμε ότι η Εκπαίδευση είναι καίριας σημασίας, δεδομένου ότι η παιδεία είναι αυτή που μας εφοδιάζει πάντα με τις δεξιότητες που χρειαζόμαστε για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Θέλουμε η σχέση με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας να έχει προστιθέμενη αξία, ιδιαίτερα σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από σημαντικές κανονιστικές αλλαγές και που γίνεται όλο και περισσότερο ψηφιακή. Καλωσορίζουμε τον κ. Θεόδωρο Τσαγκουρνό στην οικογένεια της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Θεσσαλονίκη: Οι πίνακες επιτυχόντων στις εξετάσεις των διαμεσολαβητών

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος αναρτήθηκαν οι Πίνακες επιτυχόντων στις εξετάσεις της 22ας και 23ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη...

Close