Το ΕΚΠΑ ευχαριστεί την Interasco Ασφαλιστική

9 Ιουνίου 2021

Το «ευχαριστώ» μέσω επιστολής της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε η Interasco Ασφαλιστική για την δωρεά της στην έρευναςγια τον κορωνοϊό στην Ελλάδα:

Η έρευνα τιτλοφορείται «Μελέτη κινητικής των αντισωμάτων του SARS - CoV- 2 και των κυτταρικών υποπληθυσμών του ανοσοποιητικού συστήματος σε εθελοντές που θα λάβουν το εμβόλιο ΒΝΤ16b2 ή άλλο εγκεκριμένο εμβόλιο έναντι του SARS - CoV - 2».

Την ευχαριστήρια επιστολή υπογράφει ο διευθυντής της Θεραπευτικής Κλινικής και πρύτανης του ΕΚΠΑ, κ. Αθανάσιος Δημόπουλος ο οποίος και σημειώνει πως η έρευνα αυτή «έχει ήδη συνεισφέρει σημαντικά στη γνώση για την ανοσία στον ελληνικό πληθυσμό με τα υπάρχοντα εμβόλια».

Προσθέτει ωστόσο ότι «χάρη σε δωρεές σαν τη δική σας θα συνεχίσουμε να παράγουμε πληροφορίες για τη διάρκεια της ανοσίας τους».

admin

Honest Digital Agency

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
MyGenerali: Ψηφιακή εξυπηρέτηση για πάνω από 30.000 ασφαλισμένους

Με νέες δυνατότητες και υπηρεσίες εμπλουτίζεται συνεχώς το MyGenerali, η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Το...

Close