Ε.Ε.Α.: Δωρεάν παροχή λογισμικού CRM σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

8 Νοεμβρίου 2023

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών μελών του, προχωρά σε μία ακόμη δράση με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό τους.

Μετά το πρόγραμμα δωρεάν δημιουργίας site και eshop για τα μέλη του Ε.Ε.Α., το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται μία επιπλέον σημαντική πρωτοβουλία.

Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, το Ε.Ε.Α. προχωρά στην υποστήριξη μίας σειράς κλάδων με τη δωρεάν παροχή στις επιχειρήσεις-μέλη τους, ένας πληροφοριακού προγράμματος διαχείρισης των μονάδων τους (CRM), μία υπερσύγχρονη εφαρμογή η οποία λειτουργεί και σε κινητό τηλέφωνο.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που θα διευκολύνει σημαντικά και θα αναβαθμίσει την καθημερινή λειτουργία τους.

Η δράση αφορά στους κλάδους των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, των εκπαιδευτών οδήγησης, των κέντρων ξένων γλωσσών και των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.

Η προσαρμογή στα νέα, ψηφιακά δεδομένα, αποτελεί μονόδρομο για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να παραμείνουν βιώσιμες και ανταγωνιστικές, και το Ε.Ε.Α. στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια.

Δηλώστε τώρα το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα του ΕΕΑ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

4 απαντήσεις στο Ε.Ε.Α.: Δωρεάν παροχή λογισμικού CRM σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

 1. Ο/Η Ανδρέας Κουλαλης λέει:

  Ασφαλιστικός διαμεσολαβητής

 2. Ο/Η ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ λέει:

  Σουπερ

 3. Ο/Η Ευαγγελος λέει:

  Μία από τις καλ΄΄υτερες κινήσεις που έκανε το ΕΕΑ για τον κλάδο μας.

 4. Ο/Η ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΕΤΡΟΣ λέει:

  Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο των Αθηνών που με τις δράσεις του βοηθάει στον εκσυγχρονισμό των συναδέλφων μου.
  Από την άλλη πλευρά θα ήθελα πολύ να ακολουθήσουν στις ίδιες δράσεις (εφόσον οι συνδρομές που καταβάλλονται είναι…νομίζω ίδιες για όλους) και τα υπόλοιπα επιμελητήρια της χώρας
  (εγώ προσωπικά ανήκω στο επιμελητήριο Ημαθίας), ώστε να υπάρχουν αντίστοιχα εργαλεία σε όλους και να μην δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

  Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγχαρητήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Techins και Insurance Media Lab ενώνουν δυνάμεις

Η Techins, κορυφαία Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας με επίκεντρο τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και το Insurance Media Lab, ένα πρωτοπόρο...

Close