Ε.Ε.Α.: Σήμερα η μεγάλη εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος

22 Οκτωβρίου 2021

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, στην Πλατεία Συντάγματος, μεγάλη εκδήλωση προβολής του 1ου Πολυκαναλικού & Ψηφιακού Open Mall της Ελλάδος, AGORA ATHENS. Πρόκειται για το υπο-διαμόρφωση Ανοικτό Εμπορικό –Τουριστικό Κέντρο Πλάκας-Μοναστηρακίου, μία πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Στη 1 το μεσημέρι στο event θα παραβρεθούν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

 Η εκδήλωση στοχεύει στην:

  • Προβολή, ενημέρωση και διάχυση του Agora Athens και των σκοπών του στους επιχειρηματίες και τους πολίτες.
  • Ενδυνάμωση του ρόλου του Agora Athens ως συνεκτικού στοιχείου συνολικής παρέμβασης για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού.
  • Περαιτέρω ενίσχυση του Agora Athens ως κορυφαίου Brand στις Καινοτόμες, Ψηφιακές και Πολυκαναλικές Αγορές. 

Το «παρών» θα δώσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής – ως υπεύθυνος του έργου από την πλευρά του Επιμελητηρίου- καθώς και μέλη της Διοίκησης, ενώ έχουν προσκληθεί υπουργοί αρμόδιοι για θέματα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού και εκπρόσωποι φορέων Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει events για το κοινό και συνεχή ενημέρωση με χρήση ψηφιακών και αναλογικών μέσων.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Ομοσπονδία και η SAS ενάντια στο οικονομικό έγκλημα

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην υπηρεσία της καταπολέμησης ξεπλύματος μαύρου χρήματος Το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και το...

Close