Ζημιές από τις βροχοπτώσεις στη Δυτική Ελλάδα

15 Απριλίου 2015

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των οικονομικών συνεπειών στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις - Μέλη μας, από τις ζημιές που προκλήθηκαν από τις βροχοπτώσεις στη Δυτική Ελλάδα στο διάστημα 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2015, η Ε.Α.Ε.Ε. διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την εκτίμηση των ζημιών που είχαν αναγγελθεί στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις - Μέλη, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ζητήθηκαν με εγκύκλιο τόσο το πλήθος όσο και το συνολικό ποσό των ζημιών που δηλώθηκαν, ξεχωριστά για τις ασφαλίσεις περιουσίας και τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων (προαιρετικές καλύψεις).

Συνολικά 25 Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις - Μέλη της Ε.Α.Ε.Ε. ανταποκρίθηκαν στο ερωτηματολόγιο, οι οποίες εκτιμάται ότι εκπροσωπούν κατά προσέγγιση το 96% της παραγωγής ασφαλίστρων στην ασφάλιση κατά κινδύνων πυρός και στοιχείων φύσεως, τα δε συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τις απαντήσεις αυτές έχουν ως εξής :

eaeevroxopt

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H INTERAMERICAN για το Πάσχα των απόρων και των αστέγων

Συνεπής στην κοινωνική συμμαχία που έχει συνάψει με το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) για την υποστήριξη ευπαθών...

Close