Ηλεκτρονικό Σεμινάριο με θέμα τις Συντάξεις

5 Δεκεμβρίου 2014

Webinar (Σεμινάριο μέσω υπολογιστή) με θέμα το μέλλον στα συνταξιοδοτικά προγράμματα διοργανώνει την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου το ΕΙΑΣ & η Insurance Webinars με εισηγήτρια την Οικονομολόγο Μυρτώ Χαμπάκη, Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων & Κλάδου Ζωής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του συνταξιοδοτικού προβλήματος παγκοσμίως με έμφαση στην Ελλάδα και τις σχετικές, πρόσφατες μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με τη δυσμενή οικονομική συγκυρία των τελευταίων ετών. Θα εξεταστούν τα προβλήματα που δημιουργούνται στο συνταξιοδοτικό εισόδημα αλλά και οι ευκαιρίες που αναδύονται για την Ιδιωτική Ασφάλιση.

Το webinar απευθύνεται σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Θεματολογία

  • Που οφείλεται το συνταξιοδοτικό πρόβλημα;
  • Ποιες είναι οι τάσεις αναφορικά με τις εισφορές και τις παροχές ;
  • Ποιες οι σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις στη Ελλάδα και πώς επηρεάζουν το συνταξιοδοτικό εισόδημα;
  • Η ενίσχυση του συνταξιοδοτικού εισοδήματος μέσω της Ιδιωτικής Ασφάλισης
  • Ευκαιρίες και περιορισμοί για την Ιδιωτική Ασφάλιση

Κόστος : 25 €

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Ασφαλιστική Αγορά μπαίνει στην καλύτερη εποχή της

Ότι η ιδιωτική ασφάλιση ως ιδέα και πρακτική είναι υποτιμημένη στο μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη, είναι γνωστό σε όλους....

Close