Ημερίδα Insurance Forum Νομού Λάρισας

24 Απριλίου 2017

Την Τετάρτη 26 Απριλίου η μεγάλη ημερίδα του insuranceforum.gr & του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας

19η Ημερίδα του InsuranceForum.gr

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 * Domotel Xenia Volos, Βόλος * 17.00 – 21.00

‘’Οι εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση την προσεχή διετία

Φορολογικό – Ασφαλιστικό – Οδηγία IDD – Δίκτυα Διαμεσολάβησης”

Το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και οι Ευρωπαϊκές οδηγίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούνται τα επόμενα χρόνια οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποτελούν τα κεντρικά θέματα της 19ης ημερίδας που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Μαγνησίας την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στον Βόλο.

 Επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και την προοπτική τους, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Βόλο.

Τα θέματα των θεματικών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  2. Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  3. Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όπως για παράδειγμα τί εταιρεία πρέπει να επιλέξουν, ποια είναι τα πραγματικά εκπιπτόμενα έξοδα κλπ.

 

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος ΣΥΔΑΜ κα. Άννα Τσιτσιγιάννη και η Πρόεδρος ΕΕΑΕ, ΠΟΑΔ & ΕΑΔΕ κα. Δήμητρα Λύχρου.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει και ένα ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς, διαμεσολαβητές αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ενημέρωσης των συμμετεχόντων της νέας ημερίδας του insuranceforum.gr όλοι όσοι παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο « 60 λεπτά για το μέλλον του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Πως θα αξιολογήσει σωστά τα προβλήματα και θα ιεραρχήσει τις λύσεις».

 Οι Ημερίδες του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Μεγάλοι Χορηγοί Ημερίδας

Ασφαλιστικές εταιρείες: ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΕΓΑ, ARAG, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μεσιτικές εταιρείες: KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY COVERHOLDER AT LLOYD’ S

Εταιρείες αντικατάστασης παρμπρίζ: GLASSDRIVE

Συμβουλευτικές εταιρείες: CROWE SOL ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας

Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Κλαδικά sites:  Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά:  insuranceworld

Οικονομικά sites:  Euro2day.gr -  sofokleousin.gr  - marketnews.gr - reporter.gr - dikaiologitika.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας :  Taxydromos.gr- Magnesianews.gr - Akroama- Real 99,8 – Thessalikipress.gr-Thessaliaeconomy.gr- Λάμψη FM 88,6 – Sfaira.gr

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Επιμελητήριο Μαγνησίας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α)

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.:2312201003 (υπεύθυνος κ. Βασιλειάδης Αριστείδης)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σεμινάριο Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Έργων από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, με πρωτοβουλία των Επιτροπών Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών και Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών,...

Close