Skip to content

Η ΑΙG Χορηγός του “2nd Governance Enterprise Risk & Compliance Conference”

Η AIG ήταν χορηγός του συνεδρίου «2nd Governance Enterprise Risk & Compliance Conference» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, από την Boussias Conferences, με στόχο την ανάδειξη και τη διαχείριση των κινδύνων που αφορούν την «διευρυμένη» επιχείρηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στο συνέδριο παρευρέθησαν υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους της οικονομίας, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλητές από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο. Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου ήταν και η κα Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου, Head of Client Engagement, Risk Champion της AIG.

Στη διάρκεια της ομιλίας της με θέμα «Managing the emerging risks in the contemporary business environment: the role of the insurance market», η κα Γκολφινοπούλου μίλησε για τους ανερχόμενους κινδύνους και τους τρόπους αλληλεξάρτησης και αλληλεπίδρασης τους στη σύγχρονη οικονομία.
Στη συνέχεια, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους κινδύνους που σχετίζονται με την τεχνολογία, εξηγώντας πώς μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία και την εξέλιξη μιας επιχείρησης, ενώ παράλληλα παρουσίασε τις ασφαλιστικές λύσεις που προσφέρει η AIG, μέσω των προγραμμάτων της.

Η κα Γκολφινοπούλου ανέφερε σχετικά: «Αναμφίβολα, οι νέες τάσεις στην αγορά σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές μεταβολές, μας επιτρέπουν να μιλάμε για μια «τεχνολογική επανάσταση», που δημιουργεί αναδυόμενους κινδύνους όσο και ευκαιρίες. Η ασφαλιστική αγορά οφείλει να προσφέρει βέλτιστες επιλογές, με σκοπό να περιορίσει τους επερχόμενους κινδύνους και να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν και να επεκταθούν σε νέες αγορές. Στο πλαίσιο αυτό, η AIG επιδιώκει να διαχειρίζεται τους κινδύνους από κοινού με τους ασφαλισμένους της. Για να επιτευχθεί αυτό, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην τεχνολογία, δημιουργούμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και προσφέρουμε «πέρα από ασφάλιση» υπηρεσίες.»

Kεντρική φωτό: Η κα Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου, Head of Client Engagement, Risk Champion της AIG, στο 2ο Governance Enterprise Risk and Compliance Conference.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *