Skip to content

Η Απόλλων καινοτομεί και μετατρέπει τους συνεργάτες της σε μικρά “Anytime”

Η ανοδική πορεία της Απόλλων συνεχίζεται και τόσο η διαρκής τεχνολογική καινοτομία, όσο και η επένδυση στην εκπαίδευση των συνεργατών αποδεικνύουν ότι η Απόλλων είναι ο ποιοτικός, μεγάλος Broker.

Όπως είχαμε γράψει πριν από μερικά χρόνια η στροφή προς τη διαμεσολάβηση της Απόλλων αποδίδει κάθε χρόνο και καλύτερα αποτελέσματα για την εταιρεία, και σε αυτήν την κατεύθυνση κινούμενη παρέχει διαρκώς περισσότερα εργαλεία στους διαμεσολαβητές για να κάνουν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά την δουλειά τους.

Αυτήν τη φορά ετοιμάζει κάτι που πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα.

Ερμής 3 – Η Νέα γενιά με ενσωματωμένα GDRP & IDD

Λανσάρει στο επόμενο διάστημα πρώτη τον Ερμή 3, χωρίς προβλήματα και πισωγυρίσματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους διαμεσολαβητές να διαχειρίζονται το δημοφιλές πρόγραμμα πολυτιμολόγησης για πρώτη φορά και από κινητά και tablet, έχοντας ενσωματωμένο (built in) το νέο θεσμικό πλαίσιο GDPR και IDD, κάτι που καμία άλλη πλατφόρμα στην αγορά δεν διαθέτει.

My Account – Ο διαμεσολαβητής γίνεται “Anytime” ή καλύτερα Phy-gital

Μια άλλη καινοτομία για την οποία πληροφορούμαστε ότι δουλεύει πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα η Απόλλων με τους συνεργάτες της στην PKData, είναι το My Account, η μετατροπή του διαμεσολαβητή σε Phygital μια φράση που καθιέρωσε η Απόλλων στην ασφαλιστική αγορά και την οποία αναφέρει διαρκώς στα mentorship sessions και στις συναντήσεις συνεργατών. Η καινοτομία του εν λόγω συστήματος, το οποίο φέρνει πρώτη η Απόλλων, αφορά στην ψηφιοποίηση του μοντέλου B2B2C, δηλαδή στην σχέση Απόλλων – Συνεργάτη – Πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά ο πελάτης του διαμεσολαβητή μπορεί να:

  • Αγοράζει το συμβόλαιό του απευθείας από ειδικά διαμορφωμένο site του συνεργάτη (χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του διαμεσολαβητή με την Απόλλων), με πιστωτική/χρεωστική κάρτα,
  • Ενημερώνεται αυτόματα για την ανανέωση και μπορεί να πληρώσει online για να ανανεώσει το συμβόλαιό του,
  • Ενημερώνεται για τα συμβόλαιά του και τις πληροφορίες που τον αφορούν σχετικά με τις καλύψεις, απευθείας από το ειδικά διαμορφωμένο site του συνεργάτη (χωρίς επαφή με την Απόλλων)
  • Το ειδικά διαμορφωμένο site που παρέχει η Απόλλων στο συνεργάτη, παράγεται από τα δεδομένα, από το προφίλ του συνεργάτη που έχει δημιουργηθεί στον Ερμή 3 (χωρίς κόπο για το συνεργάτη).

Με αυτόν τον τρόπο ο διαμεσολαβητής αφενός εξοικονομεί χρόνο από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, αφετέρου έχει πλέον ένα digital αποτύπωμα το οποίο του επιτρέπει να διαφημιστεί στο Internet και να διεκδικήσει απευθείας (direct) πωλήσεις. Επιπλέον, παρουσιάζει μια πολύ σοβαρή, σύγχρονη εικόνα στους πελάτες τους και ταυτόχρονα τους παρέχει την ευκολία της online ανανέωσης.

Παροχή Backoffice για Cross Selling και καλύτερη μηχανοργάνωση

Η Απόλλων είναι ο μόνος μεγάλος Broker που παρέχει σοβαρό πρόγραμμα Back office στους συνεργάτες της, ενισχύοντας σημαντικά τη μηχανοργάνωσή τους, αλλά το κυριότερο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν καμπάνιες cross selling, κάτι το οποίο ενισχύεται πλέον από τις digital δυνατότητες που δίνουν ο Ερμής 3 και το My Account.

Με τη μεθοδικότητα και το “στήσιμο” πολυεθνικής εταιρείας

Κάτι που δεν παραλείπει να αναφέρει η διευθύνουσα σύμβουλος της Απόλλων, κυρία Σοφία Σικοτάκη, σε κάθε συνάντηση με συνεργάτες είναι ότι “Η Απόλλων λειτουργεί με τη μεθοδολογία και τα πρότυπα πολυεθνικής εταιρείας”. Πράγματι, μας έκανε εντύπωση η μεθοδικότητα με την οποία παρουσίασε τους στόχους της χρονιάς και τα επιτεύγματα της προηγούμενης, στο πρόσφατο συνέδριο συνεργατών παρουσίας του κ. Κάρολου Μαρκουίζου και της Sunny Istar Lee από το MDRT. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

1. Νέα εντυπωσιακή ιστοσελίδα:  https://www.apollonbroker.gr/

2. Mentorship sessions με τον κ. Κάρολο Μαρκουίζο για την προώθηση των πωλήσεων του κλάδου ζωής,

3. Βελτιστοποίηση της μηχανογράφησης (Ερμής 3, My Account, Back office),

4. Προνόμια συνεργατών (Προγράμματα Leasing, Πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης)

5. Νέα διαφημιστική καμπάνια με την Humble, την κορυφαία διαφημιστική εταιρεία με γνώση της ασφαλιστικής αγοράς, που θα αναδείξει ότι η Απόλλων είναι ο ποιοτικός, μεγάλος Broker:

 

 

 

 

2 Comments

  1. Avatar

    Για άλλη μια φορά,
    συγχαρητήρια στην κ. Σ. Σικοτάκη και στην Απόλλων!!!

  2. Avatar

    Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά ο πελάτης του διαμεσολαβητή μπορεί να:

    αγοράζει το συμβόλαιό του απευθείας από ειδικά διαμορφωμένο site του συνεργάτη (χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του διαμεσολαβητή με την Απόλλων), με πιστωτική/χρεωστική κάρτα,

    είναι δυνατόν, χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του διαμεσολαβητή με την Απόλλων;

    έλεος βρε παιδιά έλεος.


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *