Η ΑΧΑ επιβραβεύει τους Συνεργάτες της με ταξίδια στην Ιρλανδία και την Κρήτη

17 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΧΑ επιβραβεύει τους καλύτερους συνεργάτες της με ένα 7ημερο ταξίδι στην Ιρλανδία

Με ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιρλανδία επιβράβευσε φέτος η ΑΧΑ  τους καλύτερους συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου. Το πρόγραμμα του επταήμερου ταξιδιού είχε δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία που συνδύαζε τη γνωριμία με την Ιρλανδική κουλτούρα και τις ομορφιές της χώρας με τη διασκέδαση.

Η πρώτη μέρα του ταξιδιού περιλάβανε περιήγηση στη Κομητεία του Corκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά το Δουβλίνο, η οποία ξεχωρίζει με την μοναδική της γραφικότητα και την τοποθεσία της δίπλα στη θάλασσα. Εκεί οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τον Βράχο του Cashel, ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της χώρας, και τον κυκλικό Καθεδρικό Ναό, - παρεκκλήσι από τον 12ο αιώνα ρομανικού ρυθμού – που βρίσκεται στο εσωτερικό των επιβλητικών τειχών που περιβάλλουν τον Βράχο.

Κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων ημερών οι συνεργάτες και οι άνθρωποι της Εταιρείας επισκέφτηκαν το ιστορικό αποστακτήριο Jameson – όπου παράγεται το παγκοσμίου φήμης ομώνυμο Ιρλανδέζικο ουίσκι. Εκεί είχαν την μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη διαδικασία απόσταξης, ενώ ακολούθως πραγματοποίησαν μία εκδρομή στο «Δαχτυλίδι του Κέρυ» στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκαν το Ross Castle που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Killarney.

Ακολούθησε η τριήμερη διαμονή στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας, το Δουβλίνο, την ολοζώντανη, φιλική πρωτεύουσα της χώρας που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από λογοτεχνικό βιβλίο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την συνάντηση εργασίας μεταξύ των μελών της αποστολής για θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική και τις πωλήσεις και μια σειρά από δραστηριότητες. Στο Δουβλίνο, οι συνεργάτες της ΑΧΑ επισκέφθηκαν το φημισμένο Trinity College και τον Καθεδρικό Ναό St. Patrick's, απόλαυσαν γεύματα σε αυθεντικές Irish Pubs, έκαναν ψώνια στη Grafton Street και νυχτερινές βόλτες στην περιοχή Temple Bar. Την τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο εργοστάσιο της Guinness, όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ιστορία και παραγωγή της διάσημης ιρλανδικής μπύρας.

Από τα κεντρικά της Εταιρείας συμμετείχε στο ταξίδι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, ο Διευθυντής Κλάδου Υγείας, Παναγιώτης Ταρσινός, η Επικεφαλής Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής, Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων, Στάθης Γκίτικας και Γιάννης Γεωργίου.

Ταξίδι στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης και διαμονή στο πολυτελές Daios Cove για τους καλύτερους Πράκτορες και Μεσίτες της ΑΧΑ

Στο όμορφο Βαθύ Αγίου Νικολάου Κρήτης και στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων Daios Cove, ένα ξενοδοχείο που αποτελεί αρχιτεκτονικό ορόσημο λαξευμένο στην πλαγιά ενός όρμου, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ταξίδι της ομάδας των επίλεκτων Πρακτόρων και Μεσιτών της ΑΧΑ.

Κύριος στόχος του πενταήμερου ταξιδιού ήταν οι συμμετέχοντες να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΑΧΑ τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, να σχεδιάσουν από κοινού τις προτεραιότητες πωλήσεων για τη νέα χρονιά και να θέσουν κοινούς στόχους, με βάση την γενικότερη στρατηγική της ΑΧΑ Ελλάδος.

Για μία ακόμα χρονιά, το ταξίδι για τους επίλεκτους συνεργάτες της ΑΧΑ συνέβαλε στην ενίσχυση του εξαιρετικού κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας ανάμεσα στην Εταιρεία και τους ανθρώπους του δικτύου.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τις ανέσεις που παρείχε το Daios Cove, ενώ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ορεινά, παραδοσιακά χωριά της περιοχής, να επισκεφθούν το νησί της Σπιναλόγκας, να κάνουν ιστιοπλοΐα με catamaran στον κόλπο του Μιραμπέλλου και να δοκιμάσουν πλήθος τοπικών γεύσεων.

Στο ταξίδι συμμετείχε από τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ερρίκος Μοάτσος, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, ο Διευθυντής Λειτουργιών, Λυκούργος Πέτροβας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, ο Διευθυντής Δικτύου Μεσιτών & Πρακτόρων, Δημήτρης Μελεξόπουλος, οι Επιθεωρητές Πωλήσεων του Δικτύου, Διονύσης Ακτύπης και Ελένη Νικολιδάκη, η Επικεφαλής Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής, Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών, Ανδρέας Νικολάου, ο Διευθυντής Αποζημιώσεων  Ασφαλίσεων Κατά Ζημιών, Στέργιος Φούνταρης, η Διευθύντρια Εξυπηρέτησης Πελατών και Δικτύων Διανομής, Φωτεινή Βαρελά και ο Επικεφαλής Business Relationships Management, Γιώργος Σπυρόπουλος.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Das Hellas: Η Νομική Προστασία υιοθετεί την τεχνολογική εξέλιξη

Η αφομοίωση των τεχνολογικών εξελίξεων από τους ασφαλιστές Νομικής Προστασίας και η προσαρμογή του κλάδου στην ψηφιακή τεχνολογία,  συζητήθηκαν μεταξύ...

Close