Η ΑΧΑ στο Bordeaux με τους κορυφαίους Μεσίτες & Πράκτορές της

23 Σεπτεμβρίου 2019

Μια εκλεπτυσμένη ταξιδιωτική εμπειρία με πλούσιο άρωμα γαλλικού κρασιού

Οι κορυφαίοι Μεσίτες και Πράκτορες της ΑΧΑ ταξίδεψαν στο Bordeaux της Γαλλίας, την «ωραία κοιμωμένη», όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά από τους ντόπιους και γέμισαν τις βαλίτσες τους με μοναδικές αναμνήσεις.

Η περιήγηση ξεκίνησε από την παλιά πόλη, δεύτερη μετά το Παρίσι σε ιστορικά μνημεία, και τις όχθες του ποταμού «Garonne», έναν τόπο με ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η ξενάγηση και η οινογνωσία στους αμπελώνες της ΑΧΑ Millésimes και, συγκεκριμένα, στο «Château Pichon-Baron» του Ομίλου ΑΧΑ, μια επίσκεψη, η οποία μύησε τους προσκεκλημένους στα μυστικά του φημισμένου γαλλικού κρασιού.

Τους ταξιδιώτες εντυπωσίασαν οι αμμοθίνες, οι θερινές επαύλεις μιας άλλης εποχής, καθώς, επίσης, και διακεκριμένα εστιατόρια της πόλης με κορυφαίο το «Le Quatrième Mur» που στεγάζεται στην εμβληματική όπερα του Bordeaux και προσφέρει γαστρονομικές δημιουργίες με την υπογραφή του διάσημου και διακεκριμένου με 2 αστέρια Michelin chef, Philippe Etchebest.

Τους καλεσμένους συνόδευσαν σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι οι κ.κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας, Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Πωλήσεων & Customer Care, Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, Δημήτρης Μελεξόπουλος Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων, Βασίλης Βολωνάκης, Επικεφαλής Ανάληψης Μεγάλων Επιχειρήσεων, Βιργινία Λαμπρούση, Διευθύντρια Υποστήριξης & Εκπαίδευσης Πωλήσεων, Διονύσης Ακτύπης, Συντονιστής ομάδας Μεσιτών και Πρακτόρων και μέλη της ομάδας Πωλήσεων της Εταιρείας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΠΣΣΑΣ: Έναρξη προγράμματος "Diploma in Sales Management & Sales Force Management"

Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Διοίκησης πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων "Diploma in Sales Management and Sales Force Management” Υπό την Αιγίδα και...

Close