Η Αffidea υποδέχθηκε τον ΣΕΜΑ

22 Ιανουαρίου 2018

Γεύμα γνωριμίας με το Δ.Σ. του ΣΕΜΑ παρέθεσε προ ημερών η διοίκηση της Αffidea Ευρωιατρική, προκειμένου να παρουσιάσει τη στρατηγική της και την επενδυτική της πολιτική στους εκπροσώπους των μεσιτών ασφαλίσεων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνάντησης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις μεγάλες επενδύσεις που ήδη υλοποιεί η εταιρεία για την αναβάθμιση των τεχνικών υποδομών των διαγνωστικών της εργαστηρίων, ενώ ξεχωριστή ήταν η μνεία που έγινε για τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υποστηρίζει η Αffidea, λόγω και της κρίσιμης περιόδου την οποία βιώνει η χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επισημάνθηκε ότι στις προτεραιότητές της είναι επίσης η αναβάθμιση των συνεργασιών που διατηρεί με τον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και η διαφοροποίησή της με κύρια χαρακτηριστικά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και την περαιτέρω αξιοποίηση των σύγχρονων εγκαταστάσεων και υποδομών της.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΜΑ υποδέχθηκαν από την Αffidea Ευρωιατρική ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Καρούτζος, ο Group Director Outpatient Solutions Development του Ομίλου Affidea κ. Αθανάσιος Λοπατατζίδης, η κ. Μαρουσώ Τρέσσου από τη Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εταιρειών και Δικτύου και ο Επιστημονικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Λιάσης.

Σημειώνεται ότι η Αffidea αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο πρωτοπόρο πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, με εδραιωμένη παρουσία σε 16 χώρες. Στην Ελλάδα, αναπτύσσεται ήδη 12 χρόνια και στις στρατηγικές στοχεύσεις της είναι η γεωγραφική επέκταση και διεύρυνση του ήδη εκτεταμένου και άρτια οργανωμένου δικτύου των πλέον αξιόπιστων διαγνωστικών εργαστηρίων της, με υψηλά πρότυπα λειτουργίας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του MDRT στη Θεσσαλονίκη

300 άτομα από την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν στην ιδιαίτερα επιτυχημένη ημερίδα του MDRT «Αποφάσισε… Δεσμεύσου… Πέτυχε» που πραγματοποιήθηκε...

Close