Η Βούλα Σιάρκου Agency Manager στη Farantouris Insurance & Fianancial Advisors

15 Ιανουαρίου 2020

Η Farantouris Insurance & Financial Advisors ανακοινώνει με χαρά την έναρξη συνεργασίας με την Agency Manager, κα Βούλα Σιάρκου.

Η κα Σιάρκου ξεκίνησε την καριέρα της το 1992 ως Διοικητικό Στέλεχος στην AGF Kosmos και το 1995 μεταπήδησε στον χώρο των Πωλήσεων ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος καταγράφοντας μια λαμπρή καριέρα, συνεχίζοντας πλέον ως Allianz το 1999 μετά την απορρόφηση της AGF Kosmos.

Από το 2000 είναι πολυβραβευμένη σε όλες τις Διακρίσεις ως Agency Manager στην Allianz, με ένα πολυπληθές και αξιόλογο Δίκτυο Συνεργατών.

Τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε από την Allianz ξεκινώντας μια Νέα Καριέρα στο χώρο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Πρακτόρων ως Broker Agency Manager.

Η Εταιρία μας της εύχεται κάθε επιτυχία και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να έχει μια λαμπρή Νέα Σταδιοδρομία.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
33rd Thessaloniki Insurance Conference: "Η Ασφαλιστική διαμεσολάβηση την επόμενη δεκαετία"

Τ Η Ι Ν < 33rd Thessaloniki Insurance Conference «Η Ασφαλιστική διαμεσολάβηση την επόμενη δεκαετία» Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, 16.00...

Close