Η βραβευμένη InsurTech πλατφόρμα της Virtual i Technologies, διαθέσιμη και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

6 Σεπτεμβρίου 2021

H νέα διεθνής InsurTech πλατφόρμα Virtual Risk Space TM [VRS] της Virtual i Technologies χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI (Artificial Intelligence) και ML (Machine Learning) προσφέρει νέες δυνατότητες για την επιθεώρηση κινδύνων και ζημιών και φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιρειών, μεσιτών ασφαλίσεων, risk engineers και πραγματογνωμόνων.

Τη φιλοδοξία της Virtual i Technologies συμμερίζεται και αναγνωρίζει η διεθνής ασφαλιστική αγορά καθώς η πλατφόρμα χρησιμοποιείται ήδη σε διάφορες χώρες από εταιρείες όπως οι Swiss Re, HDI, STARR, Berkshire Hathaway, Generali, ΑΟΝ, HOWDEN, Braxton κ.α.

Η πλατφόρμα είναι δομημένη σε ανεξάρτητο περιβάλλον cloud και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες για απομακρυσμένη επιθεώρηση κινδύνων και ζημιών με χρήση επιστημονικών, τυποποιημένων και εύκολα προσαρμόσιμων φορμών αναλόγως της κατηγορίας και της βαρύτητας του κινδύνου ή της ζημίας.

Μέσω της εφαρμογής επιτυγχάνεται η τυποποίηση, η συγκρισιμότητα παρόμοιων κινδύνων, η σημαντική μείωση του χρόνου απόκρισης μέσω των αυτοματισμών καθώς και των εξόδων, τηρώντας παράλληλα τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και των κανονισμών GDPR.

H εφαρμογή της Virtual i Technologies έχει διακριθεί ως νικήτρια στους διαγωνισμούς MORGAN STANLEY Multicultural Innovation Lab (2021), στο DXC Invitation InsurTech - Europe (2021), ACORD InsurTech Innovation Challenge (London, 2020), σαν finalist στο AEGEAS Insure Open Innovation program (2020), Lloyds Innovation Lab (2020) και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των NYC Ventures, στις Top 20 companies Raising Right Now (2021).

Η εταιρεία διαχείρισης κινδύνων και ζημιών Κωνσταντίνος Καραχάλιος και Σια, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τη Virtual i Technologies είναι διαθέσιμη (email: info@riskclaimshandle.com , website: https://kkarachalios.com/ ) να παρουσιάσει σε συνεργασία με τη Virtual i Technologies, αναλυτικά τις δυνατότητες της εφαρμογής (website: Virtuali Technologies), προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το Insurancemarket.gr, παρουσιάζει τη νέα του σειρά «από-καλύψεις»

Το  insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών, αναλαμβάνει την επιμόρφωση σε...

Close