Η ΕΑΕΕ για την απώλεια του Παύλου Καρακώστα

3 Ιουνίου 2020

Το ψήφισμα της ΕΑΕΕ για την απώλεια του Παύλου Καρακώστα, του Προέδρου των εταιριών ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., ΓΕΝΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ και ΓΕΝΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος συνελθόν εκτάκτως μετά την αναγγελία του θανάτου του Παύλου Καρακώστα, αγαπητού συναδέλφου και εκλεκτού μέλους της ασφαλιστικής οικογένειας, αποφάσισε ομόφωνα:

  • Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος.
    Να προβεί σε δωρεά υπέρ του Συλλόγου Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Το Πέταγμα», αντί στεφάνου.
  • Να δημοσιοποιήσει το παρόν ψήφισμα.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΑΕΕ αναφέρει πως "ο Παύλος Καρακώστας ήταν αναμφισβήτητα μια σημαντική προσωπικότητα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς που επέδειξε πολυσχιδή δράση ως ασφαλιστής". 

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00’ στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Anytime Κύπρου: Το Smart Drive αλλάζει την ασφάλιση αυτοκινήτου, επιβραβεύοντας την ασφαλή οδήγηση!

Μια καινοτόμο, ανατρεπτική αλλά και πιο δίκαιη λογική τιμολόγησης στην ασφάλιση αυτοκινήτου παρουσιάζει η Anytime Κύπρου, ακολουθώντας το μήνυμα-υπόσχεση της...

Close