Εθνική: Corporate Superbrand Greece για το 2018-2019

12 Ιουνίου 2019

Η Εθνική Ασφαλιστική αναδείχτηκε σε Corporate Superbrand για τα έτη 2018-2019 και απέσπασε βραβείο αριστείας ως Corporate Superbrand Greece 2018-2019. Η διάκριση αυτή για την Εθνική Ασφαλιστική είναι ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας καθώς επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της εταιρείας τόσο στην ασφαλιστική αγορά όσο και στη συνείδηση των πελατών μας!

Η επιλογή της Εθνικής Ασφαλιστικής ως μια από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2018-2019 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από την Κριτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που μας βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια Έρευνας Κοινής Γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρεία Marc.

Από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1.500 υποψήφιων Εταιρικών Επωνυμιών, αναδείχθηκαν 259 Εταιρικές επωνυμίες ως κορυφαίες στην Ελλάδα που αναγνωρίζονται ως Corporate Superbrands Greece 2018-2019, μεταξύ των οποίων είναι και η Εθνική Ασφαλιστική.

Τα κριτήρια της φετινής επιλογής ήταν τα ακόλουθα:

  • Η Αναγνωρισιμότητα της Επωνυμίας και η Δύναμη της Φήμης
  • Η Αξιοπιστία και η Μακροχρόνια Συνέπεια
  • Η Εταιρική Υπευθυνότητα στους Τομείς: Αγορά, Εργασιακές Σχέσεις, Κοινωνία, Περιβάλλον

Η Εθνική Ασφαλιστική, με ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, χτίζει διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, μένοντας σταθερά προσανατολισμένη στις αξίες που πρεσβεύει εδώ και 128 χρόνια, αναπτύσσοντας έντονη δράση στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πάντοτε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία προς στους πελάτες της και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Social Μedia στη δουλειά: δεν είναι "κατοστάρι", είναι μαραθώνιος

Για να κερδίσει κάθε επαγγελματίας ή επιχείρηση τα όσα πολύτιμα του προσφέρει η κοινωνική δικτύωση πρέπει να ακολουθεί τους παρακάτω...

Close