Skip to content

Η Εθνική καλύπτει το τεστ μοριακής ανίχνευσης (pcr) για το νέο κορωνοϊό

Η Εθνική Ασφαλιστική, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνώμονα την πληρέστερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των ασφαλισμένων της και τη διασφάλιση του πολυτιμότερου αγαθού της υγείας, καλύπτει πλέον μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Full [Ηealth] ΔΙΑΓΝΩΣΗ και την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV2.

Ειδικότερα, μέσω του Προγράμματος Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health]) ΔΙΑΓΝΩΣΗ, με ελάχιστη συμμετοχή τους, οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας μας έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στο τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού στο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων της συνεργαζόμενης Affidea.

Όσοι λοιπόν, είναι κάτοχοι του Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν να απευθυνθούν σε ιατρό του εν λόγω δικτύου, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) σε ένα από τα κατάλληλα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα της Affidea, καταβάλλοντας μόνον μία ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Διαγνωστικών – Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ και τα διαγνωστικά κέντρα όπου διενεργείται η εξέταση PCR στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Ασφαλιστικής (www.ethniki-asfalistiki.gr) ή στο τηλεφωνικό κέντρο 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό).

Η Εθνική Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, πιστή στις διαχρονικές της αξίες, ακόμα και σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η Covid -19, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη βασική της δέσμευση: Την ολοκληρωμένη φροντίδα των ασφαλισμένων της με την προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Σήμερα, άλλωστε, περισσότερο από ποτέ άλλοτε η πρόληψη και η διάγνωση αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα καθώς σχετίζονται όχι μόνον με την ατομική προστασία, αλλά με την προστασία του κοινωνικού συνόλου γενικότερα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *