Η Εθνική Ασφαλιστική Χρυσός Χορηγός στην «27η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την Ελληνική Κυβέρνηση»

2 Νοεμβρίου 2023

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε, για ακόμα μια χρονιά, ως Χρυσός Χορηγός την 27η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist με την ελληνική κυβέρνηση. Το συνέδριο, με θέμα «The great transition: Geopolitics - Environment – Technology», πραγματοποιήθηκε στο Grand Resort Lagonissi, από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου.

(κεντρική φωτό: A. Χρηστίδης, General Manager, Sales & Marketing - R.Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος - H.Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής)

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του συνεδρίου βρέθηκαν μια σειρά από καίρια πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας και οι επιπτώσεις τους σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι, επιφανείς ομιλητές, εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, για τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την πολεμική σύρραξη μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, την ανάγκη ενίσχυσης της ενεργειακής ασφάλειας, τις προοπτικές που δημιουργούνται μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, τις προκλήσεις που θέτει η κλιματική κρίση κα.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην χώρα μας.

Για ακόμα μια χρονιά, η Εθνική Ασφαλιστική υποστηρίζει ενεργά τις κορυφαίες εκδηλώσεις επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής φύσεως, συμμετέχοντας δυναμικά στη συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει η χώρα τα επόμενα χρόνια, τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Live Online Training: Management Reporting

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 (09:30-17:00) Ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Αναφορών Διοίκησης αποτελεί το σημαντικότερο Εργαλείο των επιτυχημένων Επιχειρήσεων. Διευκολύνει τη σωστή λήψη...

Close