Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόι και τη Ρόδο

11 Οκτωβρίου 2017

Mε ρυθμούς ...Formula1, η Εθνική Ασφαλιστική ανταποκρίθηκε στο αίτημα της χρυσής χορηγίας δύο αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων που διοργανώνονται από το σωματείο Dielpis Formula1 και τελούν υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.).

Η Εθνική Ασφαλιστική μέσω της χορηγίας που έχει αναλάβει, συμμετέχει στην αναβίωση των ιστορικών αγώνων ταχύτητος, που γίνονται στο Αεροδρόμιο του Τατοϊου, μετά από 35 χρόνια και στο Αεροδρόμιο της Ρόδου (Μαριτσά), μετά από 45 χρόνια.

Ο πρώτος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο του Τατοϊου, στις 7 & 8 Οκτωβρίου όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εντυπωσιακές προσπάθειες των οδηγών των ομάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ο αγώνας της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί στις 28 & 29 Οκτωβρίου.

Στόχος και δέσμευση της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι να δίνει το παρόν και να στηρίζει δράσεις που συνδέουν την ιστορία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη συλλογικότητα, με γνώμονα την προβολή των αξιών που διέπουν το πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Δείτε τα ονόματα του συνδυασμού "Το Επιμελητήριό μας"

Ο συνδυασμός "Το Επιμελητήριό μας" με υποψήφιο Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Μπροστά...

Close