Skip to content

Η Ζωή είναι Πάντα Μπροστά: το επίκαιρο μήνυμα της ΝΝ Hellas

Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της ΝΝ Hellas με τίτλο “Η Ζωή είναι Πάντα Μπροστά” δένει απόλυτα με το κλίμα των ημερών, όπου σύσσωμη η ανθρωπότητα προσπαθεί να ορθοποδήσει, μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα της πανδημίας.

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας είναι ένα αληθινό πρόσωπο, ο μαραθωνοδρόμος Δημήτρης Χρόνης, ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του ιστορικού αγώνα υπεραποστάσεων «Σπάρταθλον».

Πριν από περίπου δύο δεκαετίες, σε ηλικία 48 ετών ο Δημήτρης Χρόνης ήταν φανατικός καπνιστής και άσχετος με την άσκηση. Επαναλαμβανόμενες κρίσεις δύσπνοιας τον έστειλαν στο νοσοκομείο και ο γιατρός ήταν κατηγορηματικός: Υγιεινή ζωή ή ζωή με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Δημήτρης προτίμησε το πρώτο. Ξεκίνησε το τρέξιμο και από τότε μέχρι σήμερα, 22 χρόνια μετά, δεν έχει σταματήσει ποτέ.

Και όχι μόνο αυτό. Στη αρχή δεν μπορούσε να διανύσει παρά λίγα μόνο μέτρα. Τέσσερα μόλις χρόνια αργότερα, σε ηλικία 51 ετών, έτρεξε τον πρώτο του μαραθώνιο. Το 2017, σε ηλικία 66 ετών, έτρεξε από την Αθήνα στη Σπάρτη (!) και έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας αθλητής, που ολοκλήρωσε στον προβλεπόμενο χρόνο, 35 ώρες και 51 λεπτά, τα 246 χιλιόμετρα του υπερμαραθώνιου «Σπάρταθλον».

Μέχρι σήμερα, ο 69χρονος Δημήτρης Χρόνης έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 20 Μαραθωνίους και 15 Υπερμαραθώνιους σε όλον τον κόσμο – και συνεχίζει ακάθεκτος.

Η ιστορία του είναι ζωντανό παράδειγμα ότι πάντα υπάρχει «ζωή μπροστά», αρκεί ο καθένας μας να το θελήσει.

Αυτή η μοναδική ιστορία ενέπνευσε τη νέα, πετυχημένη καμπάνια της ΝΝ Ελλάς. Δείτε το βίντεο:

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *