Η Ιστορία της Ασφάλισης του Αυτοκινήτου

20 Φεβρουαρίου 2015

Ακόμα ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο από την Ιστορία της Ασφάλισης δημοσίευσε η Groupama στην σελίδα της στο Facebook.Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην πολύ πρωτότυπη ενέργεια της εταιρείας που αξίζει την προσοχή μας.

Η εταιρεία παρουσιάζει με την μορφή κόμικ μικρές ιστοριούλες από την Ιστορία της Ασφάλισης.

Σε αυτό το "επεισόδιο" διαβάζουμε το πως αναπτύχθηκε η ασφάλιση του αυτοκινήτου. Η αλματώδης ανάπτυξη της αυτοκινητιστικής βιομηχανίας δημιούργησε κίνηση στους δρόμους και αυτή με τη σειρά της ατυχήματα και χάος. Το κυριότερο εργαλείο για να επιστρέψει η ειρήνη στους δρόμους ήταν (και είναι) η ασφάλιση.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσετε το επεισόδιο στις παρακάτω γραμμές, και να θυμάστε ότι πρέπει να επαναλαμβάνετε στους πελάτες σας: η ασφάλιση δημιουργήθηκε ως αναγκαιότητα και ως ένα απαραίτητο εργαλείο για την ευημερία και την ανάπτυξη της κοινωνίας.

GroupamaIstoria1 GroupamaIstoria2 GroupamaIstoria3

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οι ξεχωριστοί συνεργάτες πρέπει να ξεχωρίζουν και στο δρόμο!

H Eurolife ERB Ασφαλιστική έχει θεσπίσει ένα ξεχωριστό διαγωνισμό πωλήσεων με σκοπό να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, με...

Close