Skip to content

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, Μεσίτρια Ασφαλίσεων /Διαχειρίστρια της NOBILIS INSURANCE BROKERS, νέο μέλος του ICC Women Hellas

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, καταξιωμένη επιχειρηματίας στον κλάδο των ασφαλίσεων, Μεσίτρια Ασφαλίσεων/Διαχειρίστρια της NOBILIS INSURANCE BROKERS, έγινε μέλος του International Chamber of Commerce (ICC) Women.

Το International Chamber of Commerce (ICC) είναι ο παγκόσμιος επιχειρηματικός οργανισμός, ένα αντιπροσωπευτικό σώμα που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων. Συνιστά μια δυναμική και σύγχρονη ένωση γυναικών επαγγελματιών και διακεκριμένων ηγετικών στελεχών που επιδιώκουν την ενδυνάμωση της θέσης της γυναίκας στον επιχειρηματικό κλάδο με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Δικτύου της Ένωσης Διεθνών Επιμελητηρίων- ICC International Cambers of Commerce. Η Μαρία Τσιλιμπάρη, ως μια δραστήρια επιχειρηματίας στην ελληνική αγορά, αντιλαμβάνεται ως υποχρέωσή της την «ένωση δυνάμεων» με έναν διεθνούς κύρους οργανισμό, όπως το International Chamber of Commerce (ICC) Women, που προωθεί την άνθιση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Η Μαρία Τσιλιμπάρη, έχει διανύσει μια επιτυχημένη πορεία 33 ετών ως στέλεχος σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις και μεγάλα γραφεία brokers. Αν και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την κέρδισε, από φοιτήτρια ακόμα, ο ασφαλιστικός κλάδος. Είναι απόφοιτη του ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών) & μεταπτυχιακές σπουδές στο C.I.P & C.I.I. του Λονδίνου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ίδια παρακολουθεί αδιάκοπα τις εξελίξεις στον κλάδο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα συμβάλλοντας από την πλευρά της ασφαλιστικής αγοράς στη διαμόρφωση μίας καινοτόμου επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσει την ελληνική οικονομία και θα διαμορφώσει ευνοϊκές συνθήκες για τους νέους ανθρώπους στην χώρα μας.

Λίγα λόγια για τη NOBILIS INSURANCE BROKERS

Η  NOBILIS INSURANCE BROKERS είναι μία σύγχρονη & δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία μεσιτείας ασφαλιστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιείται με επιτυχία από το 2009, βασιζομένη στην προηγούμενη πολυετή εμπειρία & την εξειδίκευση των στελεχών της. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ολοκληρωμένες συμβουλευτικές λύσεις σε θέματα ασφάλισης & διαχείρισης κινδύνων. Η λεπτομερής διαχείριση των ασφαλιστικών συμβάσεων είναι το καίριο σημείο που διαφοροποιεί την NOBILIS INSURANCE BROKERS. Η ομάδα της NOBILIS INSURANCE BROKERS με εργαλείο την υψηλή τεχνογνωσία, προτείνει & διαχειρίζεται ασφαλιστικές επιλογές με αλληλοκαλυπτόμενο χαρακτήρα, επιτυγχάνοντας αφενός τη μείωση του κόστους και αφετέρου αναβαθμίζοντας την ποιότητα της προσφερόμενης ασφαλιστικής υπηρεσίας.

(Στην κεντρική φωτογραφία η Μαρία Τσιλιμπάρη, Μεσίτρια Ασφαλίσεων /Διαχειρίστρια της NOBILIS INSURANCE BROKERS)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *