Η ΠΟΑΔ εμπιστεύτηκε στην ARAG τη Νομική της Προστασία

22 Ιανουαρίου 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αποφάσισε και εμπιστεύτηκε την Νομική του Προστασία στην μόνη ανεξάρτητη και εξειδικευμένη εταιρία στον κλάδο αυτό, την ARAG Hellas.

Οι από μακρού χρόνου σχέσεις φιλίας και συνεργασίας αλλά και ιδιαίτερης εμπιστοσύνης που συνδέουν τις δύο πλευρές, οδήγησαν στο παραπάνω αποτέλεσμα που έγινε δεκτό με  ιδιαίτερη χαρά αμοιβαίως και προετοιμάζει το έδαφος για εντονότερη και ευρύτερη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον.

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΔ αξιολόγησε θετικά το προτεινόμενο πρόγραμμα ασφάλισης Νομικής Προστασίας της ARAG και αποφάσισε να της εμπιστευθεί την αντιμετώπιση μιας σειράς
νομικών διαφορών που τυχόν προκύψουν, όπως πχ την ποινική υπεράσπιση για εξ αμελείας αδικήματα, την αντιμετώπιση των διοικητικών διαφορών με τις εποπτικές αρχές,
την άσκηση προσεπίκλησης σε περιπτώσεις επαγγελματικής ευθύνης, την υποβολή μηνύσεων αλλά και την παροχή των εκάστοτε απαιτούμενων νομικών συμβουλών για θέματα που σχετίζονται με την ασφαλισμένη δραστηριότητα των μελών του.

Η ηγεσία της ΠΟΑΔ με την κίνησή της αυτή αποδεικνύει περίτρανα την αδιατάρακτη πίστη της στα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης και ειδικά του ανερχόμενου κλάδου της Νομικής Προστασίας που αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη όλο και περισσότερο αναγκαίος και απαραίτητος στην αντιμετώπιση των νομικών διαφορών ατόμων, ομάδων, συλλόγων κλπ.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η πορεία των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε έκθεση της ΤτΕ

Αναρτήθηκε σήμερα στον ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος η Έκθεση Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η οποία δημοσιεύεται δύο φορές το χρόνο από...

Close