Skip to content

Η τρίτη μεγάλη έρευνα των Insuranceforum.gr & Experto Crede Consultants

Ερωτηματολόγιο – Τρίτη μεγάλη έρευνα του Insuranceforum.gr και της Experto Crede Consultants αναφορικά με τις επιπτώσεις του COVID 19 στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση / τηλεργασία

Το insuranceforum.gr σε συνεργασία με την Experto Crede Consultants προχωρά στη διενέργεια της τρίτης κατά σειρά έρευνας για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, αναφορικά με τις επιπτώσεις του COVID – 19 στον κλάδο σε συνδυασμό με τις συνθήκες τηλεργασίας.

Να υπενθυμίσομε ότι η πρώτη έρευνα διεξήχθη την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2019, προκειμένου να διαπιστωθεί η πραγματική εικόνα του κλάδου, μερικούς μήνες μετά την εφαρμογή του νέου κανονιστικού πλαισίου για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση (Ν.4583/2018 – IDD), ενώ η δεύτερη έρευνα διεξήχθη την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2020 και είχε ως στόχο να αναδείξει τα προβλήματα του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης κατά την περίοδο της πανδημίας και του καθολικού lock down που έλαβε χώρα.

Θα το εκτιμούσαμε αν μέσω του ερωτηματολογίου που ακολουθεί αφιερώνατε λίγα λεπτά προκειμένου να συμμετάσχετε στην έρευνά μας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν στο Insuranceforum.gr και θα παρουσιαστούν από το insuranceforum web tv.

Aπαντήστε εδώ ανώνυμα στις σύντομες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής της έρευνας

H Experto Crede Consultants είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, με μεγάλη εξειδίκευση στις κανονιστικές ιδιαιτερότητες του κλάδου της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Όραμά της είναι η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένων στο μέγεθος και τις ανάγκες των πελατών της, χωρίς απαγορευτικό κόστος. Η κα. Μυρτώ Χαμπάκη προΐσταται των συμβουλευτικών υπηρεσιών μεταφέροντας την τεχνογνωσία και την μακρά εμπειρία ετών σε συμβουλευτικά έργα για την πρακτική εφαρμογή της ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς και του Κανονισμού GDPR σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις διαμεσολάβησης.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *