Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γιορτάζει με τα παιδιά….

9 Ιανουαρίου 2015

Η φωτεινή διάθεση των άγιων ημερών, το χαμόγελο και η αισιοδοξία ήταν οι πρωταγωνιστές στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε, για άλλη μία χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική για τα παιδιά των εργαζομένων της, το πρωϊνό της 20ής Δεκεμβρίου.

Μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν σε ένα παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με οικοδεσπότες τον Άγιο Βασίλη, χαρούμενα ξωτικά και αγαπημένους ήρωες της παιδικής φαντασίας. Ευφάνταστες δραστηριότητες παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και δημιουργίας, μουσική, χορός και πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις σκόρπισαν χαρά και κέφι, ενώ, στο αποκορύφωμα της γιορτής, τα παιδιά παρέλαβαν υπέροχα δώρα από τον αγαπημένο τους άγιο και απόλαυσαν με τους γονείς τους Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη, παρακολούθησαν περισσότερα από 70 παιδιά, όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς τους και στελέχη της Εταιρείας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Τι θα μας απασχολήσει το 2015

Πρώτα από όλα το Solvency II, για την πλήρη και επίσημη εφαρμογή του οποίου, με τη νέα χρονιά έχουμε πλέον...

Close