Η Υδρόγειος δίπλα στους πληγέντες ασφαλισμένους της

12 Σεπτεμβρίου 2023

Με αίσθημα ευθύνης η οικογένεια της Υδρογείου Ασφαλιστικής βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

 Τα στελέχη της Διεύθυνσης Αποζημιώσεων και οι τοπικοί συνεργάτες της Εταιρείας βρίσκονται σε απευθείας και συνεχή επικοινωνία με όλους τους ασφαλισμένους στις πληγείσες περιοχές για να παράσχουν συμβουλές, καθοδήγηση και υποστήριξη, όπου καταγράφονται ζημιές.

 Όλα τα αιτήματα αποζημιώσεων οχημάτων και περιουσίας ασφαλισμένων στις πληγείσες περιοχές εξυπηρετούνται, κατά προτεραιότητα, με άμεσες διαδικασίες.

 Επιπλέον, για την ανακούφιση των πληγέντων ασφαλισμένων, η Υδρόγειος Ασφαλιστική θα προβαίνει σε άμεση προκαταβολή της αποζημίωσης μετά την πρώτη εκτίμηση του πραγματογνώμονα.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία και βοήθεια οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο ή/και τη Διεύθυνση Αποζημιώσεων.

 Διεύθυνση Αποζημιώσεων Περιουσίας: 210 9477360, 210 9477273

 Διεύθυνση Αποζημιώσεων Οχημάτων: 210 9477222

zimies@ydrogios.gr

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Άμεση στήριξη για τους πληγέντες ασφαλισμένους της Interamerican

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, οι άνθρωποι της Interamerican βρισκόμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους μας που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία...

Close