Η ΦΙΛΗΣGlass και η Interasco επισημοποιούν την συνεργασία τους

18 Μαΐου 2022

Κεντρικό άξονα αυτής αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών στη θραύση κρυστάλλων από το Πανελλαδικό δίκτυο της ΦΙΛΗΣGlass, σε περισσότερα από 150 σημεία, αλλά και των Κινητών της Μονάδων, χωρίς την εμπλοκή τους στη διαδικασία διεκπεραίωσης της ζημιάς. Έτσι οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα που η ΦΙΛΗΣGlass προσφέρει.

Στόχος των δύο εταιρειών είναι η βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, προς επιβράβευση της επιλογής του.

Με τη συμμαχία των δύο εταιρειών εξασφαλίζεται για τον οδηγό η ποιότητα και η ασφάλεια των εργασιών από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς, με υλικά ανώτερης ποιότητας, που επισφραγίζονται από την παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής, η 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση καθώς και η δυνατότητα online ραντεβού.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σχολή για την Επιστήμη των κρυπτονομισμάτων

Η πρώτη σχολή με ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πάνω στην επιστήμη των Κρυπτονομισμάτων είναι γεγονός. Το Institute of Digital...

Close