Skip to content

Η Allianz Ελλάδος ξανά στο Νο. 1 του Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών

Επαληθεύοντας την εστίασή της στις ανάγκες των πελατών της, η Allianz Ελλάδος βρέθηκε για 7η συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα: Η εταιρεία κατέκτησε την υψηλότερη θέση του Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (Net Promoter Score-NPS) στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων για το 2022, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική της εταιρείας, ως ηγέτη πιστότητας.

Διεθνώς, ο Δείκτης NPS αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία, που χρησιμοποιεί και ο Όμιλος Allianz για να μετρήσει με τον πιο ασφαλή τρόπο την ικανοποίηση των πελατών. Η Allianz Ελλάδος διεξάγει την έρευνα NPS από το 2006, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο Όμιλος Allianz, ενώ φέτος πραγματοποίησε την έρευνα ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας YouGov.

Παράλληλα με την πρόθεση των πελατών να προτείνουν την εταιρεία και τις υπηρεσίες της σε τρίτους, που αποτελεί και τον βασικό κορμό των ερευνών αυτού του τύπου, το ερωτηματολόγιο της Allianz Ελλάδος για το 2022 διερεύνησε σε βάθος το σύνολο της εμπειρίας και της διάδρασης των πελατών με το brand, που περιελάμβανε όλα τα στάδια εξυπηρέτησης και όλα τα σημεία επαφής.


Σχετικά με τα αποτελέσματα που έφεραν γι’ ακόμη μια φορά την Allianz Ελλάδος στη θέση του Loyalty Leader, ο κ. Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας, CRM & CCC της εταιρείας, σημείωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που, για μία ακόμη χρονιά, οι πελάτες μας αναγνώρισαν την προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά να είμαστε στο πλευρό τους, βοηθώντας τους να αισθάνονται πάντα Έτοιμοι για Ζωή. Η επιβράβευση αυτή, που είναι αποτέλεσμα σκληρής και συνεπούς δουλειάς, αναδεικνύει και πάλι το ρόλο της Allianz Ελλάδος ως διαχρονικού Loyalty Leader στον τομέα των Γενικών Ασφαλίσεων. Με τη σιγουριά που μας δίνουν οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους καταναλωτές, διαμορφώνουμε μια ακόμη πιο δυναμική προοπτική στο μέλλον, γεμάτη ευκαιρίες για τους καταναλωτές, που περνάει μέσα από το κοινό ταξίδι ανάπτυξης που έχουμε ξεκινήσει με την Ευρωπαϊκή Πίστη, για να κατακτήσουμε μαζί την κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *