Skip to content

Η Anytime της Interamerican στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017»

Μια καινοτομία στην ασφάλιση αυτοκινήτου, όπως αυτή της Anytime, έχει κεντρική θέση ενδιαφέροντος στη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου της χώρας μας. Αυτό σημαίνει η παρουσία της Anytime, της πρώτης direct ασφάλισης στην Ελλάδα, στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017».

Από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου 2017, η Αnytime παρουσιάζει την Ασφάλιση Αυτοκινήτου όπως έρχεται από το μέλλον, ως σημερινή δυνατότητα, στην έκθεση-θεσμό για τους φίλους του αυτοκινήτου που θα φιλοξενηθεί στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στο περίπτερο της Anytime (περίπτερο 104) τα προγράμματα ασφάλισης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του οδηγού, αλλά και το πρωτοποριακό «Buy The Mile», το μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης με βάση τα χιλιόμετρα που διανύει το όχημα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να συζητήσουν με τους ειδικούς όλα τα θέματα που απασχολούν κάθε οδηγό και να περιηγηθούν στον πρωτοποριακό κόσμο της 24ωρης εξυπηρέτησης της Anytime και των πολλαπλών λύσεων που δίνονται μέσα από τις τεχνολογικές εφαρμογές, όπως επιβεβαιώνει και η προτίμηση περισσοτέρων από 300 χιλιάδες πελατών της Anytime.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *