Η Clip News στο Παγκόσμιο Συνέδριο της FIBEP 2022

23 Σεπτεμβρίου 2022

Ιδέες, πρακτικές και όλες οι εξελίξεις γύρω από τη σφαίρα του Media Intelligence

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η Clip News, η οποία είναι μέλος της Ένωσης από το 2002.

Το συνέδριο διεξήχθη δια ζώσης στο Δουβλίνο κατά το διάστημα 14-16 Σεπτεμβρίου με κεντρικό θέμα “Media Intelligence – Insights during unrest”, ενώ πληθώρα από events και networking sessions «έτρεχαν» παράλληλα με το βασικό πρόγραμμα. Η Clip News ήταν ανάμεσα στους χορηγούς της διοργάνωσης, ενώ την εταιρεία εκπροσώπησαν ο CEO, Θεόφιλος Αργυριάδης, η VP Media Intelligence & Marketing, Κατερίνα Κεχαγιά και η Manager του International Department, Αγλαΐα Βαρλάμη.

Media Intelligence πάντα και παντού

Περισσότεροι από 200 επαγγελματίες του κλάδου με δια ζώσης και online παρουσία αντάλλαξαν προτάσεις, με στόχο την αναζήτηση νέων προοπτικών, τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων και βελτίωση πρακτικών.

Νέα εργαλεία και τεχνολογίες στον τομέα της επικοινωνίας, case studies για τη χρησιμότητα των actionable insights μέσα από την ανάλυση δεδομένων, οι υβριδικές τακτικές μάρκετινγκ που έρχονται ως επακόλουθο της προστιθέμενης αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών, ήταν ορισμένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι. Επίσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της FIBEP, προσκλήθηκαν εκπρόσωποι συγγραφέων και εκδοτών, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους οπτική γύρω από τα copyright trends.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, ειδική μνεία έγινε και στο έργο της FIBEPmibe Commission, με τους επικεφαλής να συμφωνούν στην αναγκαιότητα της διάδοσης του οικοσυστήματος του Media Intelligence. Η Clip News είναι ιδιαίτερα περήφανη που η VP της εταιρείας, κα Κεχαγιά, συμμετέχει στην επιτροπή αυτή ως Head for Southern & Western Europe. «Η συνάντηση με φίλους και αξιόλογους επαγγελματίες στον τομέα τους ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστη και γόνιμη, έπειτα από δύο χρόνια αυστηρών περιορισμών και digital συνεδρίων. Η φετινή διοργάνωση ήταν υποδειγματική και είμαστε χαρούμενοι που τη στηρίξαμε και χορηγικά», δηλώνει η ίδια.

Η Clip News, κρατώντας όλη τη θετική ενέργεια, επέστρεψε γεμάτη ιδέες, προκειμένου να προσαρμόσει τις πλέον ωφέλιμες στις πλήρως εξατομικευμένες παροχές της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Στρατηγική Συνεργασία ERGO και MAPFRE ASISTENCIA

H ERGO Ασφαλιστική και η MAPFRE ASISTENCIA ενώνουν δυνάμεις με στόχο να αναβαθμίσουν και να ενισχύσουν περαιτέρω τις υπηρεσίες βοήθειας που παρέχουν στην Ελληνική...

Close