Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στα Impact BITE Awards 2020

28 Σεπτεμβρίου 2020

Bronze Award για την επένδυσή της στην πλατφόρμα Navision της Microsoft

Η Designia Insurance Brokers διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση των IMPACT Business IT Excellence Awards 2020 στην κατηγορία Νέες Tεχνολογικές Τάσεις σε εφαρμογές και υπηρεσίες: Cloud για την επένδυσή της στην πλατφόρμα Navision της Microsoft. Η βράβευση αυτή αναγνωρίζει την αξία και τη σημασία του καινοτόμου αυτού έργου, το οποίο είχε ως στόχο να απλοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας, στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και εξέλιξής της.

«Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, επιχειρήσεις και ιδιώτες, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αμεσότητα και αξιοπιστία», ανέφερε η Άννυ Τρύφων, CEO της Designia Insurance Brokers. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευσή μας στα IMPACT Business IT Excellence Awards 2020, η οποία έρχεται ως αναγνώριση της επένδυσης στην ανάπτυξή μας».

Μέσω της νέας πλατφόρμας, η Designia Insurance Brokers ενσωμάτωσε έξι διαφορετικές εφαρμογές σε ένα σύστημα, υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο workflow, με στόχο να απλοποιήσει μια πολύπλοκη διαδικασία, ώστε να βελτιώσει την εμπειρία του συνεργάτη και του πελάτη της. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή λύση που αυτοματοποιεί μια σειρά από ενέργειες, ενώ, ταυτόχρονα, επιτρέπει σε κάθε συνεργάτη της Designia Insurance Brokers να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο όλο το χαρτοφυλάκιό του και όλα αυτά σε περιβάλλον cloud.

Μία από τις προτεραιότητες της εταιρείας είναι να αναδιαμορφώνει την ψηφιακή υποδομή της, ώστε να είναι δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Η μεταφορά μιας σειράς εσωτερικών διαδικασιών σε μία πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει στη Designia Insurance Brokers ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και συμβάλλει καθοριστικά στην ψηφιακή εξέλιξή της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Eurolife FFH στο πλευρό των ασφαλισμένων της στην Καρδίτσα

Δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, με σημαντικές πρωτοβουλίες Για τη Eurolife FFH αξία έχει να στέκεται στο ύψος των...

Close