Η GMM μία εκ των κορυφαίων διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων

28 Μαρτίου 2023

Την Τρίτη, 21 Μαρτίου, 9 Εταίροι του Πανόρμου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “Fund Managers’ Awards 2022” που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, για να τιμήσουν και να συγχαρούν το Μέλος του Συνεταιρισμού και ιδιοκτήτη της GMM Global Money Manager Ltd, Ηλία Γεωργουλέα.

Ο Ηλίας είναι ο εμπνευστής της ετήσιας εκδήλωσης- επιβράβευσης των καλύτερων σε απόδοση διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων της χώρας, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό, αφού πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά.

Τα βραβεία απένειμε η Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ), τα οποία βασίζονται στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για όλες τις κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ενός και τριών ετών, και εξυπηρετούν την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Πολλά Συγχαρητήρια λοιπόν, στον “δικό μας” Ηλία, που η εταιρεία του GMM βρέθηκε στην 6η θέση των καλύτερων ΑΕΔΑΚ μετά την EUROBANK ASSET MANAGEMENT, την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT, την ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT, την ALPHA ASSET MANAGEMENT, την NN και την 3Κ INVESTMENT PARTNERS.

Το Συνεργατικό Σχήμα Πάνορμος εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λάμπρου, το Μέλος του Δ/Σ Φώτης Πουλής, καθώς και οι Συνέταιροι Σταύρος Τερζάκης, Ιφιγένεια Τσαντίλη, Κώστας Γιάννακας, Νίκος Μπακάλης, Ανδρέας Πλυταριάς, Δημήτρης Πολλάτος.

Ηλία είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες σου!

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ελλάδα, Σλοβακία, Βουλγαρία οι ουραγοί της αγοραστικής δύναμης στην Ευρώπη

Χαμηλή η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων το 2022 σε σύγκριση με τις υπολοιπες χώρες της Ε.Ε., σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία...

Close