Η Groupama Ασφαλιστική αρωγός του έργου των Παιδικών Χωριών SOS στο Καρά Τεπέ

18 Σεπτεμβρίου 2020

Η Groupama Ασφαλιστική, στηρίζει οικονομικά το έργο των Παιδικών Χωριών SOS στο Καρά Τεπέ της Λέσβου, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες και σοβαρές ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί μετά την καταστροφική φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας.

Η Groupama Ασφαλιστική βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του οργανισμού, ο οποίος ήδη από το 2016 προσφέρει τις υπηρεσίες του στα παιδιά που ζουν στο Καρά Τεπέ. Η δωρεά της εταιρείας θα αξιοποιηθεί για την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης για βρέφη και μικρά παιδιά, στα οποία παρατηρείται μεγάλη έλλειψη τη δεδομένη στιγμή.

Ο Χρήστος Κάτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε σχετικά: «Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει σταθερός υποστηρικτής του έργου των Παιδικών Χωριών SOS και δε θα μπορούσε σε τέτοιες δύσκολες ώρες –όπως αυτές που παρακολουθούμε όλοι- να μην ανταποκριθεί εμπράκτως. Η συνεισφορά μας είναι μικρή μπροστά στον αγώνα που δίνουν αυτά τα παιδιά. Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί μία λύση που θα τους επιτρέψει να ονειρευτούν, να βάλουν στόχους και να ζήσουν ξέγνοιαστα την ηλικία τους».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ο απαραίτητος έλεγχος για τα παιδιά που αθλούνται

Γιάννης Αρναούτης MSc, PhD, Επιστημονικός Υπεύθυνος Εργομετρικού Διατροφολογικού Kέντρου, Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Oι πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της καραντίνας στην πνευματική, κοινωνική...

Close