Η Groupama Ασφαλιστική για τον Πιερ Μοσκοβισί

17 Ιανουαρίου 2019

Η Groupama Ασφαλιστική ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί

Υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και με τη στήριξη της Groupama Ασφαλιστική πραγματοποιήθηκε το δείπνο προς τιμήν του Ευρωπαίου  Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων Πιερ Μοσκοβισί, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Ο κ. Laurent Thuillier, Αν. Γεν Διευθυντής Groupama και Πρόεδρος Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μοσκοβισί στην Αθήνα, η Groupama Ασφαλιστική συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση, τιμώντας τον Γάλλο πολιτικό ο οποίος, στο πλαίσιο των θεσμικών του ρόλων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, συνεισέφερε θετικά στην αποκλιμάκωση της ελληνικής κρίσης και στη διαδικασία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Η δράση αυτή, εκ μέρους της εταιρείας, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης στήριξης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, με στόχο την ανάδειξη της διαχρονικής παρουσίας γαλλικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και των παραδοσιακά ισχυρών δεσμών που ενώνουν τις δύο χώρες.

Στο δείπνο της Τετάρτης, τη Groupama Ασφαλιστική εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Laurent Thuillier, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Ο κ. Pierre Moscovici, ο κ. Christophe Chantepy και ο κ. Laurent Thuillier

Με το κύρος ενός γαλλικού πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να στηρίζει την αποστολή και το έργο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και να συμμετέχει, ως ενεργό μέλος του, σε πρωτοβουλίες που άπτονται του ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος και ενισχύουν περαιτέρω τις σχέσεις των δύο χωρών, Ελλάδας και Γαλλίας.

Κεντρική Φωτό: Ο κ. Christophe Chantepy, Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα (αριστερά) και ο κ. Pierre Moscovici, Ευρωπαίος Επίτροπος Οικ. Υποθέσεων (δεξιά)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ergo: Στην Αθήνα το Διεθνές Συνέδριο όλων των Οικονομικών Διευθυντών του Ομίλου

Την Αθήνα και την ERGO Ελλάδος επέλεξε ο Όμιλος ERGO για τη διοργάνωση του International CFO Meeting, του ετήσιου διεθνούς...

Close