Η Groupama Ασφαλιστική δίνει καινοτόμες λύσεις

7 Δεκεμβρίου 2017

Η Groupama Ασφαλιστική, υλοποιώντας το όραμα “Go Digital”, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και διευκολύνει τους συνεργάτες της, δίνοντάς τους πλέον τη δυνατότητα να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις βεβαιώσεις Επανεκπαίδευσης των πιστοποιημένων σεμιναρίων που παρέχονται από την εταιρία.

E-Learning Platform

Συγκεκριμένα, τα στελέχη που απαρτίζουν το Δίκτυο Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους και να εκτυπώνουν, εύκολα και γρήγορα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (e-learning), όλες τις Πιστοποιήσεις για τα σεμινάρια που έχουν παρακολουθήσει από το 2015, στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσής τους.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα τη σταθερή προσήλωσή της στην εκπαίδευση και τη φροντίδα των συνεργατών της, με γνώμονα πάντα τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

E-Learning Training Matrix

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Χριστουγεννιάτικη γιορτή ΣΕΣΑΕ: «Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά»

Μπορούμε και πάλι να κάνουμε τη διαφορά! Με το σύνθημα αυτό, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών καλεί τα...

Close