Η Groupama Ασφαλιστική δίπλα στους νέους οδηγούς

29 Σεπτεμβρίου 2022

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της επιτυχημένης συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», διοργάνωσε ένα ακόμη εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου (10.00-14.00) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Αυτή τη φορά, η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά για τα παιδιά των εργαζομένων.

Το εξειδικευμένο σεμινάριο είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς οδηγών σε σχέση με την οδική ασφάλεια και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων με τον πιο διαδραστικό τρόπο. Χάρη στις πρωτοποριακές βιωματικές και θεωρητικές μεθόδους του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», οι συμμετέχοντες, ηλικίας 16 έως 23 ετών, είχαν τη δυνατότητα να διδαχθούν τις αρχές και τους κανόνες της ασφαλούς, αμυντικής και υπεύθυνης οδήγησης, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις σωστές βάσεις για την καλλιέργεια μιας ευρύτερης κουλτούρας οδικής ασφάλειας.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να υλοποιεί προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για καίρια κοινωνικά ζητήματα, όπως αυτό της ασφάλειας στους δρόμους. Αποτελεί, δε, διαχρονική αρχή της εταιρείας να λαμβάνει πρωτοβουλίες, να υποστηρίζει, αλλά και να εκπαιδεύει τη νέα γενιά, αποδεικνύοντας με κάθε τρόπο ότι είναι δίπλα της σε όλα τα θέματα που την αφορούν.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Στα περίπτερα: Ο δυσκολότερος χειμώνας μετά τον ΒΠΠ - Η ποιότητα του αέρα στο Google Maps - Εφαρμογές του μέλλοντος από την Pfizer - Ψυχική υγεία στην εργασία

Καθημερινή Forum: Θα είναι αυτός ο δυσκολότερος χειμώνας για την Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Μία συζήτηση στο ΚΠΙΣΝ...

Close