Η Groupama Ασφαλιστική ενισχύει τη διαφημιστική της καμπάνια με ακόμα περισσότερα spots

18 Οκτωβρίου 2017

Με πέντε νέα διαφημιστικά spots, η Groupama Ασφαλιστική εμπλουτίζει την ήδη επιτυχημένη διαφημιστική της εκστρατεία, με κεντρικό μήνυμα «Τι ωραία να νιώθεις σιγουριά στη ζωή, χωρίς ίσως, μπορεί κι ama». Η εμπλουτισμένη καμπάνια αναδεικνύει την ουσιαστική και συναισθηματική πληρότητα που προσφέρει η εταιρία και η οποία ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε ασφαλισμένου.

Με το κύρος και τη σφραγίδα ενός γαλλικού πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει εγγυημένες λύσεις, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ασφαλισμένων που συνδέονται άμεσα με την καθημερινότητα, την οικογένεια και την εργασία. Η εταιρία συνεχίζει να επενδύει στην επικοινωνία των υπηρεσιών της με γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού τόσο για το ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προγραμμάτων που διαθέτει όσο και για τις διαχρονικές αξίες που υπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας 90 περίπου ετών στην Ελλάδα.

Με συνολικά 11 νέα διαφημιστικά spots φέτος, η Groupama Ασφαλιστική υπογραμμίζει δυναμικά το διεθνές κύρος της, υπενθυμίζοντας ξεκάθαρα ότι βρίσκεται Σίγουρα δίπλα στους πελάτες της, κάθε στιγμή και «χωρίς ίσως, μπορεί κι ama».

Δείτε εδώ τα 5 νέα τηλεοπτικά spots εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Συνεργασία Ε.Ι.Α.Σ. - Πανεπιστήμιο Πειραιώς για το Financial Planning

Εξαιρετικά σημαντική είναι η νέα ακαδημαϊκή συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.), και του Πανεπιστημίου Πειραιώς, υπό την αιγίδα...

Close