Skip to content

Η HDI Global ανοίγει υποκατάστημα στην Λισαβώνα

“Έρχονται συναρπαστικοί καιροί για την HDI Global. Ασφαλιστές που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε μια ενθουσιώδη και δυναμική ομάδα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί μας» δηλώνει ο νέος CEO (φωτό)

Η HDI Global SE συνεχίζει να επεκτείνεται διεθνώς και πλέον έλαβε έγκριση για την ίδρυση νέου υποκαταστήματος στην Ιβηρική Χερσόνησο. Ως ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός παράγοντας, η HDI Global δραστηριοποιείται στην πορτογαλική αγορά για περισσότερες από δύο δεκαετίες υπό το καθεστώς της ελεύθερης παροχής υπηρεσιών. Το νέο υποκατάστημα στην πρωτεύουσα, Λισαβόνα, έρχεται ως μια φυσική εξέλιξη και θα συμπληρώσει το υφιστάμενο δίκτυο πελατών και μεσιτών στην Ιβηρική , επιτρέποντας στην HDI Global να έρθει πολύ πιο κοντά στους Πορτογάλους πελάτες της.

Η HDI Global σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στη Λισαβώνα στις αρχές του 2024 και επί του παρόντος συγκεντρώνει την τοπική της ομάδα που θα επικεντρωθεί στην παροχή εξατομικευμένων καινοτόμων ασφαλιστικών υπηρεσιών. 

Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο της HDI Global στην Πορτογαλία θα περιλαμβάνει ασφαλίσεις αιχμής για υλικές ζημιές και διακοπή λειτουργίας επιχείρησης, ασφάλιση για ατυχήματα, ασφάλιση του κλάδου ενέργειας, ασφαλίσεις κατασκευών και ναυτιλίας, ασφάλιση έναντι κυβερνοεπιθέσεων και διάφορες άλλες εξειδικευμένες επιχειρηματικές ασφαλίσεις (Specialty Lines). Θα προσφέρει επίσης πρόσβαση στο “Διεθνές Δίκτυο” της HDI Global, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει υποστήριξη σε όποια χώρα και αν δραστηριοποιείται η επιχείρηση εκτός έδρας.  Το ” HDI Global International Network” έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 175 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ «πυρήνες» της HDI βρίσκονται σε περίπου άλλες 40 χώρες. Σε περιοχές όπου δεν έχει φυσική παρουσία η εταιρεία υποστηρίζει το δίκτυό της μέσω περιφερειακών κόμβων: Η περιοχή Ασίας Ειρηνικού υποστηρίζεται από τον κόμβο του Χονγκ Κόνγκ, η Λατινική Αμερική από τον κόμβο του Μεξικού και οι χώρες της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής μέσω του κόμβου στο Αννόβερο.

Αυτοί οι περιφερειακοί σταθμοί  παρέχουν σταθερά εξυπηρέτηση σε πελάτες και μεσίτες-συνεργάτες άσχετα με το αν υπάρχει φυσική παρουσία της εταιρείας ή όχι στην περιοχή τους. Μέσω δικτύου και κόμβων αυτών η HDI είναι σε θέση να γνωρίζει άμεσα το δυναμικό και τους κινδύνους των τοπικών αγορών. Έχει άλλωστε περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας στην ασφάλιση μεσαίων και μεγάλων βιομηχανιών και εταιρειών παροχής υπηρεσιών.

Ο Nuno Antunes, νυν Επικεφαλής Στρατηγικής στην Ιβηρική και Διευθυντής Πορτογαλίας, θα ηγηθεί του νέου υποκαταστήματος ως Διευθύνων Σύμβουλος. Ο νέος CEO έχει ήδη ξεκάθαρες ιδέες για την τοποθέτηση της HDI Global στην πορτογαλική αγορά: «Θα εστιάσουμε στο να προσφέρουμε στους πελάτες και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες καινοτόμες λύσεις, κεφαλαιακή δύναμη, σταθερότητα, τεχνική εξειδίκευση και αξιόπιστες υπηρεσίες – ανεξάρτητα από το αν λειτουργούν διεθνώς ή αποκλειστικά στην Πορτογαλία. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, επιτρέπουμε σε Πορτογάλους πελάτες και μεσίτες να δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να τους υποστηρίξουμε στενά ως αξιόπιστος συνεργάτης όπου κι αν δραστηριοποιούνται. Έρχονται συναρπαστικοί καιροί για την HDI Global. Ασφαλιστές που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε μια ενθουσιώδη και δυναμική ομάδα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί μας»!

Σχολιάζοντας τη νέα κίνηση, ο David Hullin, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της HDI Global με ευθύνη για τις διεθνείς επιχειρήσεις, δήλωσε: «Λειτουργούμε με επιτυχία στην Πορτογαλία για περισσότερα από 20 χρόνια. Το άνοιγμα ενός υποκαταστήματος στη Λισαβόνα είναι η λογική εξέλιξη της επιτυχημένης επιχειρηματικής μας ανάπτυξης, ήρθε μετά από ανάλυση της αγοράς και η φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε συνεργάτης στην εξελικτική πορεία των πελατών μας. Με την κίνηση αυτή, αποδεικνύουμε την ισχυρή δέσμευσή μας στην Πορτογαλία και σε ολόκληρη την Ιβηρική Χερσόνησο και γινόμαστε πολύ περισσότερο προσβάσιμοι στους πελάτες μας».

(Στην κεντρική φωτογραφία ο Nuno Antunes, νυν Επικεφαλής Στρατηγικής Πελατών Ιβηρικής και Διευθυντής Πορτογαλίας) 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *