Η Interamerican δίπλα στους δρομείς του Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

3 Δεκεμβρίου 2021

Συνεπής στην πολυετή, τακτική υποστήριξη των εκδηλώσεων του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), η Interamerican ήταν και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου συμμέτοχος ως χορηγός του 39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας. Η σημαντική ετήσια αθλητική εκδήλωση οργανώθηκε με επιτυχία και υποδειγματική τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, με την εξαιρετική τεχνική υποστήριξη της All About Running.

Οι δρομείς έτρεξαν με ασφάλεια στην γνωστή και αγαπημένη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων της παραλιακής λεωφόρου, στη μνήμη των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, Νίκου Σακκά και Γεώργιου Χίου. Η ιστορική αυτή διοργάνωση επαναλήφθηκε φέτος μετά από την περιστασιακή περυσινή ματαίωση, με την εγγραφή 1.000 δρομέων (το επιτρεπόμενο όριο). Ο αγώνας-γιορτή για τον αθλητικό τρόπο ζωής διεξήχθη με την υποστήριξη και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

H Interamerican προσέφερε και φέτος την ασφαλιστική κάλυψη της αστικής ευθύνης των οργανωτών, καθώς και την υποστήριξη πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρο και προσωπικό διασωστών. Η εταιρεία, με κορμό των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της την ασφάλεια και φροντίδα της υγείας και στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της υποστήριξης του Στόχου 3 των Sustainable Development Goals του ΟΗΕ για καλή υγεία, ενθαρρύνει -μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών της για την ευεξία και την ποιότητα ζωής- και το δρομικό κίνημα.

Στην αφετηρία του δρόμου, στο ΕΑΚΝ του Αγίου Κοσμά όπου έγινε και ο τερματισμός, βρέθηκαν εκατοντάδες δρομείς από 16 ετών και πάνω. Μεταξύ των ανδρών, νικητής αναδείχθηκε ο Mykhaylo Puzanov, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων Γιώργος Μαθιόπουλος. Στις γυναίκες, πρώτευσε η πρωταθλήτρια Ανθή Κυριακοπούλου.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει την έρευνα

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο, ήταν χορηγός-υποστηρικτής της ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας...

Close