Η Interamerican ενισχύει το Δίκτυο Υγείας στον Πειραιά σε συνεργασία με τη Μονάδα «YODA»

17 Ιανουαρίου 2022

Η Interamerican, στο πλαίσιο των υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας που επιθυμεί να παρέχει στους ασφαλισμένους της, εντάσσει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων παρόχων τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “YODA”, στον Πειραιά (https://www.yoda-odc.gr).

Η συμφωνία συνεργασίας προβλέπει απευθείας κάλυψη των δαπανών νοσηλείας από την Interamerican για όλο το εύρος των νοσηλευτικών υπηρεσιών των ασφαλισμένων της, οι οποίες παρέχονται στη Μονάδα “YODA” και καλύπτονται από τα ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια που κατέχουν.

Τα περιστατικά τα οποία διαχειρίζεται η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “YODA” είναι αποκλειστικώς χειρουργικά χωρίς διανυκτέρευση, που διενεργούνται αποκλειστικά με τοπική αναισθησία, πολύ μικρής, μικρής και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μεσαίας ή μεγάλης βαρύτητας και αφορούν στις ειδικότητες: Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογίας, Γαστρεντερολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Αγγειο-χειρουργικής, Ορθοπεδικής Χειρουργικής, Ουρολογικής Χειρουργικής και Ωτορινολαρυγγολογίας.

Επισημαίνεται ότι προς το παρόν, η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας “YODA” δεν είναι συμβεβλημένη με φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΟΠΥΥ κ.λπ.). Η νέα αυτή συνεργασία ενισχύει ακόμα περισσότερο το Δίκτυο Υγείας της Interamerican στην περιοχή του Πειραιά, αυξάνοντας τις επιλογές πρόσβασης των ασφαλισμένων της σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Υπόμνημα ασφαλιστών (ΕΑΔΕ) στο νομοσχέδιο για την κλιματική αλλαγή και την ασφάλιση κτιρίων - Στήριξη και από το ΕΕΑ

Σε μια σημαντική παρέμβαση μέσω υπομνήματος προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα έκανε η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, αναφορικά...

Close