Skip to content

Mega: Ευαισθητοποίηση του κοινού για τον κοινωνικό εκφοβισμό

Η Mega στηρίζει τις προσπάθειες για ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον κοινωνικό εκφοβισμό

Η MEGA με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας συμμετείχε ως χορηγός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Live Without Bullying για την πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού που υλοποιεί για τρίτη σχολική χρονιά το ΚΜΟΠ, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας σε φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης με τίτλο «Κάνουμε ντρίμπλα στον Εκφοβισμό #4» μεταξύ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και των «Φίλων» τους, γνωστών αθλητών, δημοσιογράφων και καλλιτεχνών που διεξάχθηκε στις 20 Μαΐου.

Η εταιρεία μέσα από δράσεις και ενέργειες μοιράζεται το όραμα μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας και επενδύει στην εκπαίδευση, την υγεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον αθλητισμό, γνωρίζοντας ότι αυτές είναι οι πιο σίγουρες επενδύσεις για μια κοινωνία με όραμα και μέλλον. Για τους ανθρώπους της MEGA το να αισθάνεσαι υπεύθυνος είναι τρόπος δράσης, τρόπος λειτουργίας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε: «Στη MEGA πρεσβεύουμε πως οι επιχειρηματίες οφείλουν να διαμορφώσουν κλίμα στο οποίο θα είναι σεβαστοί όχι μόνον επειδή παράγουν κέρδη, αλλά και για τη σωστή συνεισφορά τους και ανταπόκρισή τους στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα και του αύριο.»

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *