Η Mega Brokers ασφαλίζει για 3η συνεχή χρονιά το Delphi Economic Forum

28 Φεβρουαρίου 2020

Τη MEGA BROKERS, εμπιστεύθηκε για 3η συνεχή χρονιά η οργανωτική Επιτροπή του Delphi Economic Forum για την ασφαλιστική κάλυψη της διοργάνωσης του φετινού συνεδρίου που πραγματοποιείται 5-8 Μαρτίου στους Δελφούς. Πρόκειται για ένα οικονομικό φόρουμ το οποίο ξεκίνησε να οργανώνεται στην Ελλάδα από το 2016 με σκοπό να καταγράψει τις παγκόσμιες τάσεις στην πολιτική, την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Στο επίκεντρο των εργασιών του θα παρευρεθεί πλήθος σημαντικών ομιλητών, ανάμεσά τους και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την MEGA BROKERS να ασφαλίζει ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά φόρουμ διεθνούς εμβέλειας. Η ασφάλιση του Delphi Economic Forum, που ανέλαβε η εταιρεία μας για 3η συνεχόμενη, χρονιά μέσω του συνεργάτη μας κ. Ελευθέριου Γκαδρή, αποδεικνύει ότι η MEGA BROKERS και οι συνεργάτες της, μπορούν να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό ακόμη και στις πιο απαιτητικές διοργανώσεις».

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ergo: Για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

"Όραμα και δέσμευση της Ergo είναι να είμαστε μία ασφαλιστική εταιρεία, η οποία στηρίζει κάθε έργο με αξία. Ο Ημιμαραθώνιος...

Close