Η MetLife στηρίζει έμπρακτα τον θεσμό της διαμεσολάβησης

14 Φεβρουαρίου 2018

Λίγους μόνο μήνες μετά τη δέσμευση της ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια προώθησης του θεσμού της διαμεσολάβησης και των στόχων του Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ, η MetLife αποδεικνύει έμπρακτα την πεποίθηση της ότι η εξωδικαστική επίλυση των διαφορών είναι μία χρήσιμη και αναγκαία διαδικασία, που ωφελεί κυρίως τους ασφαλισμένους, αλλά κυρίως ότι αποτελεί ουσιαστικά μία πράξη πολιτισμού.

Υπό το πρίσμα αυτό, η MetLife έχει ενσωματώσει σε όλο το υλικό επικοινωνίας, έντυπο και ηλεκτρονικό, με τους πελάτες και δυνητικούς της πελάτες (φόρμες, έγγραφα, συμβόλαια, προτάσεις και άλλα υλικά), τη σχετική πληροφόρηση, ώστε οι ασφαλισμένοι της εταιρείας να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια πώς να αξιοποιούν τη δυνατότητά τους να επιλύουν τις όποιες διαφορές τους ταχύτερα, ευκολότερα, πιο οικονομικά και πιο αποτελεσματικά, καταφεύγοντας στην σχετική διαδικασία.

Ο Διευθυντής Μarketing και επικοινωνίας της МеtLife κ. Σταύρος Μιχαηλίδης δήλωσε σχετικά:

«Δεσμευτήκαμε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τον πολύτιμο θεσμό της διαμεσολάβησης και σήμερα το κάνουμε πράξη. Δεν θα σταματήσουμε όμως εδώ. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους ασφαλισμένους μας για τα πολλαπλά οφέλη του θεσμού, να τους παρακινήσουμε να καταφεύγουν σε αυτήν και εν τέλει να χτίσουμε συνείδηση διαμεσολάβησης και καλής διάθεσης εξεύρεσης λύσης, βιώσιμης και δίκαιης και για τις δύο πλευρές.»

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
"Οδηγία IDD – ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων"

Μετά από την άκρως επιτυχημένη πορεία του πρώτου της βιβλίου, η Insurance Innovation, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την...

Close