Πρωτοποριακή ασφάλιση ατυχήματος κατοικίδιων

16 Απριλίου 2018

Η Daedalus με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζει και ευγνωμονεί τη Διοίκηση της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που αγκάλιασε την ιδέα και έκανε πράξη άμεσα την πρωτοποριακή «ΚΑΛΥΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΖΩΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ» με κόστος λιγότερο από 1 € εξαμηνιαίως. Η εταιρεία μας λοιπόν θα ασφαλίζει μέσω της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ τις σωματικές βλάβες ή και τον θάνατο του κατοικίδιου ζώου από τροχαίο ατύχημα ανεξαρτήτου υπαιτιότητας οδηγού, όταν μεταφέρεται μέσα στην καμπίνα του οχήματος!

Η ασφαλιστική εταιρία ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είναι γνωστό σε όλους ότι συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις βάση του Fortune, συνεπώς δεν θα μπορούσε να μην πρωτοπορούσε και σε αυτόν τον τομέα.

Έτσι χάρη της Διοίκησης της ΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ γίνεται η εκκίνηση , να εκπληρωθεί ένα μέρος του ονείρου της Εταιρίας μας , να μπορέσουν τα ζώα να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση στην καθημερινότητα μας. Άλλωστε μόνο δείγμα πολιτισμού είναι η ευζωία των ζώων και όσοι βοηθούν σ’ αυτή μόνο πολιτισμένοι και άνθρωποι αρχής χαρακτηρίζονται.

Εμείς με την σειρά μας θα ενημερώσουμε με την σειρά μας όλες τις Φιλοζωικές ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Φιλόζωοι σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για την μοναδική αυτή παροχή που προσφέρει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ εδώ και 15 ημέρες η Ασφαλιστική Εταιρία ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ . Ευχόμαστε το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν και άλλες Ασφαλιστικές Εταιρίες , κατά κύριο λόγο οι Αμιγώς Ελληνικές.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τον όρο ασφάλισης ατυχήματος κατοικίδιων.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΕΙΑΣ: Επανάληψη σεμιναρίου ασφαλίσεων σκαφών αναψυχής

Άμεση επανάληψη εξαιρετικά επίκαιρου εκπαιδευτικού σεμιναρίου ασφαλίσεων σκαφών αναψυχής Τρίτη 17 & Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, 16:00 – 19:20 Το...

Close