Καμπάνια ΕΑΕΕ: βίντεο για την ασφάλιση κατοικίας

30 Μαρτίου 2018

Πιστή στο κεντρικό της μήνυμα «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω» και στην επιλογή της να ενημερώσει το ευρύ κοινό για το θεσμό και τη σημασία της Ασφάλισης με ανάλαφρο-χιουμοριστικό τρόπο, η ΕΑΕΕ κυκλοφόρησε το τέταρτο και τελευταίο βίντεο της ψηφιακής  της καμπάνιας (πρώτης που έγινε ποτέ), η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο.

Όπως και στο πρώτο βίντεο, πρωταγωνίστριες στο τέταρτο σποτάκι (με θέμα την ασφάλιση κατοικίας -προηγήθηκαν οι ασφαλίσεις υγείας και αυτοκινήτου), είναι η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Οι δύο κυρίες  προπονούνται σε μια πλατφόρμα δόνησης στο γυμναστήριο και συζητάνε περί σεισμών, θίγοντας με έμμεσο τρόπο το θέμα της ασφάλισης κατοικίας.

Με σλόγκαν «Όταν τρέμουν οι τοίχοι, εσύ θα στηριχτείς στην τύχη;», η Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται να μην έχει προνοήσει και "την πατάει".

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Achmea: Σημαντική βελτίωση αποτελεσμάτων το 2017 για τη μητρική της Interamerican

Λειτουργικά κέρδη 349 εκατ. ευρώ και φερεγγυότητα 184% Η βελτίωση των βασικών στοιχείων σε όλους, σχεδόν, τους κλάδους δραστηριοτήτων οδήγησε...

Close