Skip to content

Καρκίνος: Αντιμετώπιση με σύμμαχο την Interamerican

Προσφορά Υγείας: Εξετάσεις μαστού και προστάτη με προνομιακές τιμές μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

1 στα 3 περιστατικά καρκίνου μπορούν να προληφθούν, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αν βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Άλλα, εφόσον διαγνωστούν εγκαίρως, μπορούν να αντιμετωπιστούν και τελικά να θεραπευτούν.

Η έγκυρη διάγνωση και θεραπεία είναι αποφασιστικής σημασίας παράγοντες για την επιτυχημένη μάχη ενάντια στον καρκίνο, τη νόσο που αποτελεί κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως, οδηγώντας σε απώλεια σχεδόν 10.000.000 ανθρώπινων ψυχών τον χρόνο (δεδομένα 2020, Π.Ο.Υ).

Το ολοκληρωμένο Σύστημα Υγείας Bewell της Interamerican είναι σύμμαχος ζωής σε αυτή τη μάχη και παρέχει όλα τα εφόδια για την καλή έκβασή της.

Η έγκαιρη διάγνωση, κλειδί για την έκβαση της νόσου

Προϋπόθεση για τον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου και τελικά για την εξέλιξη της νόσου είναι οι επισκέψεις σε γιατρούς και η διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων. Με το πρόγραμμα Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις, ο ασφαλισμένος αποκτά πρόσβαση σε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, διαθέσιμες από τις ιδιόκτητες υποδομές της Interamerican, την Αθηναϊκή Κλινική Mediclinic και τα Πολυϊατρεία Medifirst, αλλά και από ένα εκτεταμένο, πανελλαδικής κάλυψης, συνεργαζόμενο δίκτυο 260+ διαγνωστικών κέντρων και 1.400+ Γιατρών.

Με την συμμετοχή στο πρόγραμμα Γιατροί και Διαγνωστικές Εξετάσεις προσφέρεται πρόσβαση σε διακεκριμένους και με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένους επιστήμονες, όλων των ειδικοτήτων (συμπεριλαμβανομένων των ειδικοτήτων του Ογκολόγου και του Αιματολόγου).

Πλήρης κάλυψη δαπανών

Οι οικονομικές δαπάνες που απαιτούνται για την θεραπεία ενός ογκολογικού ασθενούς είναι σημαντικές και συχνά δυναμιτίζουν όχι μόνο τον προσωπικό αλλά και τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Με το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα, ακόμα και αν ο ασφαλισμένος έχει συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας, στην περίπτωση του καρκίνου και με χρήση του ασφαλιστικού του φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ), η συμμετοχή του μηδενίζεται. Συνεπώς όλα τα έξοδα χειρουργείου, νοσηλείας, χημειοθεραπειών και ακτινοθεραπειών καλύπτονται πλήρως από την Interamerican.

Ακόμη, το πρόγραμμα καλύπτει, έως €500, τα έξοδα για ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνται πριν και μετά από νοσηλεία με χειρουργική επέμβαση και σχετίζονται με τη συγκεκριμένη νοσηλεία.

Το πρόγραμμα Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα καλύπτει και την διενέργεια ενδοσκοπήσεων, έως €1.000 το χρόνο. Στις ενδοσκοπήσεις που καλύπτονται περιλαμβάνονται η κολονοσκόπηση, η γαστροσκόπηση και η βρογχοσκόπηση που πραγματοποιούνται και για λήψη βιοψιών για αποκλεισμό ή επιβεβαίωση καρκίνου του εντέρου, του στομάχου και του πνεύμονα, αντίστοιχα.

H δεύτερη γνώμη μετράει

Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος λάβει μια διάγνωση για την οποία έχει αμφιβολία, χρειάζεται βοήθεια για να αποφασίσει για μια θεραπευτική επιλογή, θέλει τη συμβουλή ενός κορυφαίου ειδικού ή έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο και επιθυμεί την καθοδήγηση ειδικών για την περίπτωσή του, έχει στη διάθεσή του τη συμβουλευτική υπηρεσία Best Doctors, μέλος της Teladoc Health.

Με την ασφάλιση στο πρόγραμμα Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα και την γραπτή γνωμάτευση του θεράποντα ιατρού, ο ασφαλισμένος έχει την επιλογή να λάβει από την Interamerican δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Δεύτερης Ιατρικής Γνώμης, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο δίκτυο, αποτελούμενο από 50.000+ κορυφαίους και παγκοσμίου φήμης Γιατρούς και 450 ιατρικές ειδικότητες και υποειδικότητες.

Οι Γιατροί που συμμετέχουν στην υπηρεσία επιλέγονται και αξιολογούνται διαρκώς, διασφαλίζοντας ότι ο καθένας τους είναι ειδήμων στην ειδικότητά του και γνωρίζει σε βάθος τις εξελίξεις στον τομέα του. Έτσι, ο ασφαλισμένος μπορεί να αισθάνεται βέβαιος ότι πράγματι κάνει το καλύτερο δυνατό για την υγεία του.

Διεπιστημονική διάγνωση και θεραπεία

Μια πολύτιμη υπηρεσία του συστήματος υγείας bewell, είναι το Ογκολογικό Συμβούλιο, το οποίο απευθύνεται σε ασφαλισμένους ασθενείς με νεοπλάσματα και παρέχεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, κατόπιν ιατρικής αξιολόγησης και αναγκαιότητας.

Σκοπός της λειτουργίας του στην Αθηναϊκή Κλινική Mediclinic και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ είναι η βέλτιστη και ολιστική αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς. Το Ογκολογικό Συμβούλιο αποτελεί διεθνή πρακτική και αποτελεί, παγκοσμίως, βασικό εργαλείο για την άσκηση της ορθής ογκολογικής αντιμετώπισης.

Το Συμβούλιο αποτελείται από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που σχετίζονται με το εκάστοτε περιστατικό και με το είδος και το σημείο εντόπισης του όγκου, όπως: Παθολόγοι-Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές, Χειρουργοί διαφόρων ειδικοτήτων (Γενικοί Χειρουργοί, Ουρολόγοι, Θωρακοχειρουργοί, Νευροχειρουργοί, Γυναικολόγοι, κα), Παθολογοανατόμοι και Ακτινοδιαγνώστες. Οι ειδικοί αναλύουν και συζητούν διεξοδικά γύρω από τη διάγνωση του ασθενούς και εισηγούνται την πλέον κατάλληλη κι ενδεδειγμένη για την πάθησή του θεραπεία, η οποία έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Η λεπτομερής και αναλυτική συζήτηση των διαφορετικών ιατρικών ειδικοτήτων εξασφαλίζει ότι, σε περίπτωση νόσησης, ο ασφαλισμένος δεν θα υποβληθεί σε άσκοπες εξετάσεις και θα λάβει εξατομικευμένη θεραπεία, με βάση την έκταση και την βαρύτητα της νόσου και με βάση τη γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Η εξέλιξη, δε, της θεραπείας θα παρακολουθείται στενά από τους Γιατρούς, επιτρέποντας τροποποιήσεις, όποτε αυτές κρίνονται απαραίτητες.

Οικονομική θωράκιση, τη δύσκολη στιγμή

Η μάχη ενάντια στον καρκίνο απαιτεί από τον ασθενή να καταβάλλει όλη την ενέργεια και την προσοχή του στην θεραπεία του και συχνά δεν αφήνει περιθώρια για επαγγελματική δραστηριότητα και άρα έσοδα.

Λύση σε αυτό το κρίσιμο θέμα και μάλιστα με την έναρξη της νόσου, δίνει το πρόγραμμα Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών, αφού ο ασφαλισμένος λαμβάνει εφάπαξ κεφάλαιο που έχει ορίσει, μέσα από 4 επιλογές: €5.000, €10.000, €20.000 και €50.000. Το κεφάλαιο που θα λάβει μπορεί να το αξιοποιήσει όπως ο ίδιος θέλει: είτε για την κάλυψη των εξόδων θεραπείας είτε για την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων του ασφαλισμένου.

Όποιο ιδιωτικό ή δημόσιο νοσοκομείο στην Ελλάδα ή νοσοκομείο στο εξωτερικό και αν έχει επιλέξει ο ασφαλισμένος για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με το Επίδομα Χειρουργικής Επέμβασης, εξασφαλίζει, άμεσα και με απλή διαδικασία, ένα ποσό που κυμαίνεται από €350 έως €4.200, ανάλογα με την βαρύτητα της επέμβασης.

Προσφορά Υγείας

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του καρκίνου, αν ο ασφαλισμένος το επιθυμεί, μπορεί να πραγματοποιήσει ορισμένες βασικές εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη και του μαστού. Με ραντεβού στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας της INTERAMERICAN, Αθηναϊκή MEDICLINIC και Πολυιατρεία MEDIFIRST, σε προνομιακές τιμές. Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Εξετάσεις για τον καρκίνο του προστάτη

  • PSA: 20€
  • Ιατρική Εξέταση από Ουρολόγο: 30€

Εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού

  • Ψηφιακή Μαστογραφία: 40€
  • Ιατρική Εξέταση από Χειρουργό Μαστού: 30€
  • Ιατρική Εξέταση από Γυναικολόγο: 30€

Για προγραμματισμό επίσκεψης, στο πλαίσιο της προσφοράς, καλέστε μέχρι τις 28/2.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *