Κοινή εκδήλωση ΕΑΕΕ & ΣΕΣΑΕ στη Θεσσαλονίκη

19 Ιουνίου 2015

eaee1Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών συνεχίζοντας την παράδοση των image0021-300x160-1423488318εκδηλώσεών τους στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων με τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης και της ενημέρωσης για σημαντικά θέματα της ασφαλιστικής αγοράς, διοργανώνουν ενημερωτική συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρωπαϊκή και ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην καταγραφή των απόψεων των στελεχών της αγοράς της Βορείου Ελλάδος μέσω της συζήτησης που θα ακολουθήσει των παρουσιάσεων.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 από 17:30’ μέχρι 20:00’, στο Ξενοδοχείο «ELECTRA PALACE».

Ομιλητές θα είναι οι κες Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ε.Α.Ε.Ε., Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων της Ε.Α.Ε.Ε., Άλκηστις Χριστοφίλου, Εταίρος «Ι. Κ. ΡΟΚΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ » και ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, C.E.O. της Ασφαλιστικής Εταιρίας “AXA” και Πρόεδρος του Σ.Ε.Σ.Α.Ε.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κ. Μιχάλης Ζορπίδης, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Για δηλώσεις συμμετοχής : κα Χαρούλα Ανέστη, τηλ.: 210 3334 117, fax : 210 3334 147, e-mail : hara@eaee.gr.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
H AIG γιορτάζει τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η AIG στην Ελλάδα γιόρτασε τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη κατά τη διάρκεια του Μαΐου, με...

Close