Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΕΕ

2 Φεβρουαρίου 2015

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εταιριών μελών και του προσωπικού της. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι εκπροσώπων των εταιριών – μελών της ΕΑΕΕ, της εποπτικής αρχής, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, των σωματείων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των εργαζομένων, του ασφαλιστικού και οικονομικού Τύπου και φορέων του κλάδου όπως το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης, το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, το Επικουρικό Κεφάλαιο Αυτοκινήτων κ.ά.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, τόνισε πως η εποχή μας χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές˙ η χρησιμότητα, όμως, και η συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης παραμένει καθοριστική και διαχρονική. Κύριος στόχος της ΕΑΕΕ για το 2015 είναι κανένας Έλληνας να μη μείνει ανασφάλιστος, καθώς αυτό είναι κοινωνικά και οικονομικά επικίνδυνο, πόσο μάλλον σε μια εποχή όπου τα οικονομικά αποθέματα των πολιτών είναι εξαιρετικά περιορισμένα. Προς αυτή την κατεύθυνση η ΕΑΕΕ θα ενισχύσει την πολιτική εξωστρέφειας ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να κατανοήσουν την αξία της Ασφάλισης. Επιπλέον, το 2015 αποτελεί μια καθοριστική χρονιά για τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις καθώς σε συνεργασία με την εποπτική αρχή συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία για την μετάβαση στο νέο ευρωπαϊκό αυστηρό καθεστώς Solvency II, του οποίου η πλήρης εφαρμογή θα γίνει από 1.1.2016. Το νέο θεσμικό πλαίσιο σε συνδυασμό με ισχυρή εποπτεία θα θωρακίσουν τη φερεγγυότητα και θα ενισχύσουν την αξιοπιστία της ασφαλιστικής αγοράς συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σε 15 ημέρες ξεκινά το νέο Ετήσιο Πρόγραμμα του ΕΙΑΣ

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινά το νέο, επανασχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλιστικών σπουδών του ΕΙΑΣ «Executive Development in Insurance...

Close